Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: Πέθανε παπαδιά από κορωνοϊό - Σπαραγμός στο Μαρκόπουλο!

Απίστευτα θλιβερή είδηση!

27 Νοεμβρίου 2020 07:29
Σοκ: Πέθανε παπαδιά από κορωνοϊό - Σπαραγμός στο Μαρκόπουλο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Μαρκόπουλου η είδηση πως μια νέα γυναίκα έφυγε από την ζωή μετά από σύντομη μάχη με τον κορωνοϊό!

Ο λόγος για την Καλή Μαντάλα, σύζυγος ιερέας, οι οποίοι εδώ και μερικά χρόνια είχαν μετακομίσει μαζί με τα παιδιά τους στην Αγγλία!

Μάλιστα η σελίδα της Ορθόδοξης Εκκλησίας του Λιντς εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση για την θλιβερή είδηση!

Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές της Κοινότητάς μας,

Με μεγάλη λύπη ανακοινώνεται ότι η σύζυγος του ιερέα μας, πρεσβυτέρα Καλλή, απεβίωσε σήμερα, 26/11 στο Νοσοκομείο του Huddersfield, κατόπιν προσβολής της από τον κορωνοϊό.

Ο π. Σταύρος και τα παιδιά εκφράζουν τις θερμότερες ευχαριστίες σε όλους που ένωσαν μαζί τους τις προσευχές τους σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Ο π. Σταύρος παρακαλεί όπως η έκφραση συλλυπητηρίων γίνει γραπτώς (email, SMS). Κάρτες μπορούν να αποστέλλονται στη διεύθυνση, 7 OAKDEAN, HD2 2FA.
Περισσότερες πληροφορίες (ημερομηνία κηδείας, κοιμητήριο) θα δοθούν εν ευθέτω χρόνω.

Ο π. Σταύρος και τα παιδιά παρακαλούν όλους για τις προσευχές σας για την ανάπαυση της ψυχής της προσφιλούς συζύγου και μητέρας τους.
Επίσης, παρακαλούν όπως δωρεές "εις μνήμην της" γίνουν επ' ονόματι της Κοινότητάς μας.

εἶπεν ὁ ᾿Ιησοῦς· ἐγώ εἰμι ἡ ἀνάστασις καὶ ἡ ζωή. ὁ πιστεύων εἰς ἐμέ, κἂν ἀποθάνῃ, ζήσεται· καὶ πᾶς ὁ ζῶν καὶ πιστεύων εἰς ἐμὲ οὐ μὴ ἀποθάνῃ εἰς τὸν αἰῶνα.
Αμήν!

Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές της Κοινότητάς μας, Με μεγάλη λύπη ανακοινώνεται ότι η σύζυγος του ιερέα μας, πρεσβυτέρα...

Δημοσιεύτηκε από Greek Orthodox Community of Leeds στις Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share