Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός: Συνεχίζεται η τραγωδία - Τέσσερις νεκροί στο Νοσοκομείο του Βόλου

Θρήνος...

26 Νοεμβρίου 2020 15:25
Κορωνοϊός: Συνεχίζεται η τραγωδία - Τέσσερις νεκροί στο Νοσοκομείο του Βόλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνεχίζεται η τραγική εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ελλάδα με αποτέλεσμα όσο περνάνε οι μέρες να αυξάνονται τα κρούσματα αλλά και οι θάνατοι. Υπενθυμίζεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας τόνισε ότι μέχρι τον Ιούνιο όλοι οι Έλληνες θα έχουν εμβολιαστεί.

Συγκεκριμένα, κατέληξαν δύο ακόμη άνδρες που νοσηλεύονταν σε κλίνες covid του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου - Αχιλλοπούλειο και συγκεκριμένα ένας 93χρονος και ένας 69χρονος, που προσβλήθηκαν από τον ιό ενώ νοσούσαν από πολυοργανικά σύνδρομα και αρτηριακή πίεση.

Το πρωί της Πέμπτης 26 Νοεμβρίου έχασαν τη ζωή τους μια 74χρονη γυναίκα και ένας άντρας 58 ετών, σύμφωνα με το e-thessalia.gr. Σημειώνεται ότι την παράταση του lockdown έως τις 06:00 το πρωί της 7ης Δεκεμβρίου ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Για «κόκκινες» περιοχές λόγω κορωνοϊού έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Λαμία - Κορωνοϊός: Θετική γιατρός του Νοσοκομείου - Έκλεισαν χειρουργεία

Με την κατάσταση του κορωνοϊού να γίνεται όλο και πιο δύσκολη τα κρούσματα αυξάνονται συνεχώς με αυτά να εντοπίζονται και ανάμεσα στο προσωπικό των νοσοκομείων, ενώ ο διευθυντής Πνευμονολογικής της Λάρισας τόνισε ότι και εκεί η κατάσταση είναι τραγική την οποία έχουν φτάσει στο επίπεδο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα γιατρός του Νοσοκομείου της Λαμίας βρέθηκε θετική στο κορωνοϊό βρέθηκε με αποτέλεσμα το πρωί της Πέμπτης 26 Νοεμβρίου έκλεισαν προληπτικά τα χειρουργεία για απολύμανση, ενώ θα εξυπηρετούνται μόνο έκτακτα περιστατικά.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, από τη στιγμή που ανιχνεύθηκε το θετικό περιστατικό πάρθηκε δείγμα από συναδέλφους της, που βγήκαν όλα αρνητικά, ωστόσο οι εξετάσεις θα επαναληφθούν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο διασποράς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τα δεκάδες θετικά περιστατικά που έχει αντιμετωπίσει το Νοσοκομείο Λαμίας, είναι μόλις το τρίτο άτομο από το ιατρικό προσωπικό που μολύνεται από τις 20 Οκτωβρίου. Και μάλιστα όπως φαίνεται μέχρι τώρα η μετάδοση του ιού δεν έχει γίνει εντός του χώρου του Νοσοκομείου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share