Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή τη δουλειά κάνει στη φυλακή η 35χρονη για να αποφυλακιστεί πιο γρήγορα!

Αποκάλυψη!

26 Νοεμβρίου 2020 10:56
Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή τη δουλειά κάνει στη φυλακή η 35χρονη για να αποφυλακιστεί πιο γρήγορα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις φυλακές της Θήβας κρατείται η 35χρονη κρατούμενη που επιτέθηκε στην Ιωάννα.

Δουλειά στις φυλακές Ελαιώνα της Θήβας όπου κρατείται, έπιασε η Έφη, που κατηγορείται για την αποτρόπαια επίθεση στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα, τον περασμένο Μάιο. Σύμφωνα με πληροφορίες του pagenews, η 35χρονη κατηγορούμενη εργάζεται στο ρουχισμό της φυλακής.

Η διοίκηση των φυλακών έκανε δεκτό το αίτημά της

Η Έφη φέρεται να κατέθεσε αίτημα στη φυλακή να εργαστεί, προκειμένου να μειώσει την ποινή της με τα μεροκάματα. Το ίδιο επιθυμούσε και την περίοδο που κρατούνταν στις φυλακές του Κορυδαλλού, χωρίς ωστόσο να το κατορθώσει. Ωστόσο η διοίκηση των φυλακών του Ελαιώνα έκανε δεκτό το αίτημα της, δίνοντας την ευκαιρία στην κρατούμενη να απασχοληθεί στη φυλακή. Η δουλειά της Έφης είναι να μοιράζει ρούχα στις άλλες κρατούμενες, τα οποία προέρχονται από δωρεές.

Η 35χρονη που συγκλόνισε το πανελλήνιο με την επίθεση με βιτριόλι κατά της άτυχης Ιωάννας, κρατείται στη Θήβα στο πλαίσιο της 18μηνης προφυλάκισης, περιμένοντας το δικαστήριο. Κρατείται σε ένα θάλαμο μαζί με περισσότερες από δέκα κρατούμενες, δίχως μέχρι σήμερα να έχει απασχολήσει με τη συμπεριφορά της. «Δεν έχει αναπτύξει εχθρούς, αλλά ούτε και στενές φιλίες» δηλώνει πηγή!

Η μεγάλη μάχη θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες, όπου η υπεράσπιση θα προσπαθήσει να πείσει πως η πράξη της κατηγορούμενης χαρακτηρίζεται ποινικά ως βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και όχι ως απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Στην πρώτη περίπτωση το πλαίσιο της ποινής είναι δέκα χρόνια και με τις ευνοϊκές διατάξεις του ποινικού κώδικα, θα μπορεί να αποφυλακιστεί εκτίοντας τα 3/5 της ποινής της. Μια υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει, αν φυσικά ομολογήσει την ενοχή της, κάτι που δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα…

Η Ιωάννα συνεχίζει να έχει προβλήματα στην υγεία της

Η άτυχη κοπέλα συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία της, που την αναγκάζουν να μένει κλεισμένη στο σπίτι. Για την κατάστασή της μίλησε πριν ένα περίπου μήνα, ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας. svg%3E

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της πέντε μήνες μετά, η ίδια αδυνατεί να βγει από το σπίτι της, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα τόσο με την όραση όσο και με την ακοή της. Το ίδιο κατέθεσε στην ανακρίτρια και η γιατρός της Ιωάννας, Δρ. Καλλοφώνου, η οποία υποστηρίζει πως το θύμα αδυνατεί να βγει έξω στο φως, ενώ πρόβλημα αντιμετωπίζει και με τα φώτα στο σπίτι της, καθώς όταν είναι αναμμένα αισθάνεται ισχυρούς πόνους στα σημεία του σώματός της που είναι καμένα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share