Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Νέες μαρτυρίες φέρνουν το τέλος στο θρίλερ

Ραγδαίες εξελίξεις

25 Νοεμβρίου 2020 20:59
Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Νέες μαρτυρίες φέρνουν το τέλος στο θρίλερ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολύ κοντά στη λύση του μυστηρίου εξαφάνισης της 19χρονης Αρτέμιδας, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 16 Οκτωβρίου στο Κορωπί, ευελπιστεί ότι βρίσκεται η οικογένειά της, καθώς σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται οργανωμένη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό της, σε πόλη της κεντρικής Ελλάδας.

Η αγωνία έχει χτυπήσει «κόκκινο», με τις πλέον πρόσφατες μαρτυρίες να κάνουν λόγο για αρπαγή της άτυχης κοπέλας απομακρύνοντας κάθε άλλο πιθανό σενάριο για την τύχη της.

Όπως αναφέρει στο iefimerida.gr o δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης, Αναστάσιος Ντούγκας, ο οποίος βρίσκεται στο σημείο των ερευνών, οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες είναι ραγδαίες και δεν αποκλείεται σύντομα να δοθεί τέλος στο «θρίλερ» της εξαφάνισης.

Τρεις νέες μαρτυρίες οδηγούν τις έρευνες της αστυνομίας στο σενάριο της αρπαγής

«Υπάρχουν τρεις νέες σημαντικές μαρτυρίες που έχουν έρθει σε γνώση μας και διερευνά η αστυνομία, προκειμένου να εξακριβώσει αν αληθεύουν ή όχι, που αναφέρουν ότι έχουν δει την Άρτεμη σε πόλη της κεντρικής Ελλάδας να κινείται με συγκεκριμένους ανθρώπους, οι οποίοι την κρατούν παρά τη θέλησή της», δηλώνει ο κ. Ντούγκας, που από την πρώτη στιγμή προσπαθεί να λύσει τον «γρίφο» γύρω από το τι πραγματικά συνέβη στη 19χρονη κοπέλα.

«Τόσο από εμάς όσο και από την αστυνομία κρίθηκε ότι οι πληροφορίες αυτές δείχνουν αξιόπιστες και για το λόγο αυτό κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση με ιδιαίτερη προσοχή. Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα καταφέρουμε να έχουμε καλά νέα για την Άρτεμη», συμπληρώνει.

Η 19χρονη Άρτεμις δεν είχε λόγο να κάνει κακό στον εαυτό της, διαμηνύει η οικογένειά της

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, που εκφράζει και τη θέση της οικογένειας, όσο περνάει ο καιρός εγκαταλείπεται το ενδεχόμενο η 19χρονη να θέλησε να κάνει κακό στον εαυτό της, όπως αρχικά μπορεί να είχε θεωρηθεί.

«Η Άρτεμις δεν έχει ψυχολογικά προβλήματα. Είχε περάσει πρόσφατα μία ερωτική απογοήτευση το καλοκαίρι, έχει χωρίσει με τον σύντροφό της και έδειχνε καλά. Στις 16 Σεπτεμβρίου, οπότε και εξαφανίστηκε, έφυγε από το σπίτι της για να πάει σε πολυκατάστημα παιχνιδιών στην Παιανία, όπου θα περνούσε από συνέντευξη. Το κορίτσι δεν είχε λόγο να χαθεί ή να φύγει. Δεν είχε γίνει κάποιος τσακωμός, δεν πιεζόταν. Άλλωστε, ένας άνθρωπος που θέλει να φύγει το διοργανώνει καλύτερα. Αν είχε βάλει τέλος στη ζωή της, μετά από τόσες μέρες θα είχαμε βρει ίχνη. Ψάξαμε σε ακτίνα 20 χλμ στο σημείο που έκλεισε το κινητό της στην περιοχή της Κάντζα στα σύνορα με την Παιανία, κοντά στη στάση του ΜΕΤΡΟ. Δε βρέθηκε τίποτα», σχολιάζει ο κ. Ντούγκας.

Κάποιος την «ψάρεψε», της έκλεισε ραντεβού και την παγίδευσε

Σημειώνεται ότι την ημέρα που εξαφανίστηκε στις 5 το απόγευμα, πενήντα λεπτά πριν κλείσει το κινητό της, μάρτυρες είδαν την 19χρονη έξω από κατάστημα τηλεφωνίας στην Παιανία να διαπληκτίζεται με κάποιον και στη συνέχεια να μπαίνουν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο και να εξαφανίζονται. «Άρα την κοπέλα κάποιος την «ψάρεψε» ίσως και μέσω διαδικτύου, της έκλεισε ραντεβού και την παγίδευσε και την κρατάει παρά τη θέλησή της. Γι’ αυτό και η μήνυση που έχουμε υποβάλει είναι για αρπαγή», τονίζει ο δικηγόρος.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα πάντα με τον κ. Ντούγκα, η αγωνία της οικογένειας του νεαρού κοριτσιού κάθε μέρα που περνά μεγαλώνει. Όλοι εύχονται η περιπέτεια να έχει αίσιο τέλος και η Άρτεμις να επιστρέψει σώα και αβλαβής στο σπίτι της.

«Κάθε νέο σημάδι τους γεμίζει ελπίδα και δεν το βάζουν κάτω. Πιστεύουν ότι η Άρτεμις θα είναι σύντομα κοντά τους και όλοι μας αυτό ευχόμαστε αναμένοντας να δούμε τι θα δείξουν οι έρευνες της αστυνομίας σχετικά με τις νέες μαρτυρίες».

Πηγή: iefimerida.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share