Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν" - Το γράμμα ενός 8χρονου που "λύγισε" τον Μπόρις Τζόνσον

Η απάντηση που λύνει απορίες για την Βρετανία

25 Νοεμβρίου 2020 15:40
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτο γεγονός συνέβη στη Βρετανία όπου ο Μπόρις Τζόνσον έλαβε ένα γράμμα που κατάφερε να τον "λυγίσει" και να πάρει άμεσα μέτρα. Επίσης δείτε πως θα γιορταστούν τα Χριστούγεννα σε όλη την Ευρώπη.

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός της Αγγλίας Μπόρις Τζόνσον διαβεβαίωσε μέσω επιστολής τον 8χρονο Μόντι ότι ο Άγιος Βασίλης θα συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο του, τηρώντας φυσικά όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.

Η επιστολή του μικρού Μόντι αποτελεί μόνο ένα παράδειγμα από τις δεκάδες επιστολές αγωνίας που έχει λάβει ο Πρωθυπουργός το τελευταίο διάστημα από μικρούς κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου, οι οποίοι ανησυχούν για το κατά πόσο ο κορωνοϊός μπορεί να επηρεάσει την δουλειά του αγαπημένου Αγίου.

Στην συγκεκριμένη επιστολή μάλιστα, ο γράφων ρωτούσε τον Μπόρις Τζόνσον αν έχει καλύτερες πιθανότητες να δεχθεί επίσκεψη από τον Άγιο Βασίλη, αφήνοντας λίγο αντισηπτικό δίπλα από τα μπισκότα που προσφέρει κάθε χρόνο ως κέρασμα στον Άγιο.

Η υπευθυνότητα και η ετοιμότητα του μικρού φάνηκαν να συγκινούν τον Βρετανό πρωθυπουργό, ο οποίος αποφάσισε να λύσει επιτέλους την σιωπή του σχετικά με το ζήτημα, κοινοποιώντας μάλιστα την απάντησή του στο Twitter.

Η απάντηση του Βρετανού πρωθυπουργού

«Καθώς έχω λάβει αμέτρητες σχετικές επιστολές, συμβουλεύτηκα ειδικούς οι οποίοι με διαβεβαίωσαν πως ο Άγιος Βασίλης θα φορτώσει και φέτος με δώρα το έλκηθρό του!» δήλωσε ο Τζόνσον.

Στην απαντητική του επιστολή, ο πρωθυπουργός επαίνεσε τον μικρό Μόντι για την πρωτοβουλία του να προσφέρει αντισηπτικό στον Άγιο Βασίλη, λέγοντάς του μάλιστα πως, αν το χρησιμοποιεί και ο ίδιος και δεν ξεχνάει να πλένει τα χέρια του, είναι πιθανότερο να συμπεριληφθεί στην λίστα του Αγίου με τα «καλά παιδιά».

«Πραγματοποίησα κλήση με το Βόρειο Πόλο και πληροφορήθηκα πως τόσο ο Άγιος, όσο και οι τάρανδοί του, είναι πανέτοιμοι να ξεκινήσουν», διαβεβαίωσε τον μικρό ο Τζόνσον.

«Ο επικεφαλής ιατρικός μου σύμβουλος μού είπε να σε ενημερώσω πως, εάν ο Άγιος συμπεριφερθεί με τον συνήθη υπεύθυνο τρόπο του και δουλέψει γρήγορα και με ασφάλεια, δεν υπάρχει κανένα ρίσκο ούτε για την δική σου, αλλά ούτε και την δική του υγεία», επεσήμανε ο πρωθυπουργός.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share