Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός: Η αλήθεια για το φάρμακο που έλαβε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος από την Αμερική

Όσα είπε η διευθύντρια ΜΕΘ του Ευαγγελισμού

25 Νοεμβρίου 2020 13:54
Κορωνοϊός: Η αλήθεια για το φάρμακο που έλαβε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος από την Αμερική
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι τελευταίες μέρες μία είδηση απασχολεί το κοινό με αυτή να είναι η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου όπου και βγήκε έκτακτο ιατρικό ανακοινωθέν αλλά αυτό που θέλουν να μάθουν οι περισσότεροι είναι αν έλαβε το φάρμακο από την Αμερική.

Συγκεκριμένα η διευθύντρια ΜΕΘ του Ευαγγελισμού Αναστασία Κοτανίδου προχώρησε σε διάψευση όσων είχαν ακουστεί τις τελευταίες μέρες αναφορικά με φάρμακο για τον κορωνοϊό από την Αμερική που δόθηκε στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

«Δεν υπάρχει κανένα φάρμακο που να ήρθε από την Αμερική ούτε για τον έναν ούτε για τον άλλον Αρχιεπίσκοπο (τον Αλβανίας Αναστάσιο). Τα θεραπευτικά μέσα τα οποία ακολουθούν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα αυτό το διάστημα ακολουθήθηκαν και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο. Και ευτυχώς ο ένας ήδη πήγε στο σπίτι του και ελπίζω ότι πολύ σύντομα και ο άλλος θα καταφέρει να εξέλθει» υπογράμμισε.

«Όταν μιλάμε για τέτοια πράγματα θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι. Οι μόνοι που μπορούν να μιλήσουν γι’ αυτό είναι οι θεράποντες ιατροί» είπε πριν δώσει τον λόγο στην κ. Κοτανίδου ο διοικητής του Ευαγγελισμού κ. Αναστάσιος Γρηγορόπουλος.

Σύμφωνα με τη διευθύντρια των ΜΕΘ χθες στον Ευαγγελισμό δεν υπήρξε καμία εισαγωγή ασθενούς, οπότε υπάρχουν ελεύθερα κρεβάτια. Το ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας του Ιερώνυμου που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό ανέφερε: «Η κατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου εξελίσσεται αρκετά ικανοποιητικά».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις

Κορωνοϊός: Δύο άτομα κατέληξαν σε Κρήτη και Βόλο

Στην Ελλάδα η κατάσταση με τον κορωνοϊό γίνεται όλο και χειρότερη με αποτέλεσμα να υπάρχουν όλο και περισσότερα κρούσματα αλλά και θάνατοι από τον ιό. Ενώ στα Τρίκαλα έχει σημάνει συναγερμός λόγω ενός 32 Ρομά που κατέληξε με αποτέλεσμα να υπάρχουν φόβοι για τους οικισμούς.

Συγκεκριμένα δύο νέοι θάνατοι καταγράφονται σήμερα σε Κρήτη και Βόλο, άτομα που είχαν προσβληθεί από κορωνοϊό άφησαν την τελευταία τους πνοή. Σύμφωνα με το neakriti.gr την τελευταία του πνοή άφησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης ένας άνδρας ηλικίας 86 ετών, ο οποίος είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό.

Ο ηλικιωμένος νοσηλευόταν στην Κλινική Covid του Βενιζελείου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή στις 12:36 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Σύμφωνα με το Διοικητή του Βενιζελείου, κ. Κώστα Τερζάκη, ο άνδρας είχε υποκείμενα νοσήματα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share