Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη ο επιχειρηματίας Μπάμπης Βωβός

Ο εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών διέταξε την προφυλάκισή του

24 Νοεμβρίου 2020 23:59
Συνελήφθη ο επιχειρηματίας Μπάμπης Βωβός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη σύλληψη του επιχειρηματία, Μπάμπη Βωβού, προχώρησαν το μεσημέρι του Σαββάτου αστυνομικοί του Α.Τ. Κηφισιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη του κ. Βωβού επήλθε, επειδή σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο δικαστικές αποφάσεις για υποθέσεις φοροδιαφυγής.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, αμέσως μετά τη σύλληψή του, οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών, ο οποίος διέταξε την προφυλάκισή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπάμπης Βωβός είναι ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής εταιρείας Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική. Στις 22 Φεβρουαρίου 2013 είχε συλληφθεί για χρέη προς το δημόσιο. Παράλληλα πρόσφατα συνελήφθη παρουσιάστρια, η οποία χτύπησε 32χρονο άνδρα στο κεφάλι με μπουκάλι.

Σοκ στη Ρωσία: Τον σκότωσε επειδή του ζήτησε να φορέσει μάσκα στο λεωφορείο

Σοκ επικράτησε στη Ρωσία, καθώς άνδρας σκότωσε συνεπιβάτη του στο λεωφορείο, επειδή του ζήτησε να φορέσει μάσκα λόγω κορωνοϊού, με την Αστυνομία να τον συλλαμβάνει.

Ο 40χρονος φονιάς σκότωσε με μαχαιριές στην πλάτη έναν 53χρονο άνδρα ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε δρόμο της Αγίας Πετρούπολης. Ο νεκρός ήταν αναπληρωτής διευθυντής επιστημονικού κέντρου της πόλης, ενώ επικρατεί χάος στην χώρα για τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σύμφωνα με τις αρχές το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου, όταν το θύμα έκανε την παρατήρηση μέσα στο λεωφορείο σε έναν άνδρα και μια γυναίκα ζητώντας τους να φορέσουν τη μάσκα.

Η μεταξύ τους διένεξη συνεχίσθηκε στο δρόμο, όταν αποβιβάσθηκαν από το λεωφορείο, όπου ο 40χρονος κατάφερε φονικά πλήγματα με μαχαίρι στον 53χρονο άνδρα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για διακίνηση ναρκωτικών και πρόκληση σωματικής βλάβης.

Μεγάλη απάτη: Ο πρώην τροχονόμος που ξεγελούσε τον κόσμο ως... Ιησούς (βίντεο)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Ρωσία όπου ένας πρώην τροχονόμος ισχυριζόταν ότι είναι η μετενσάρκωση του Ιησού στη Γη και ζούσε με τους ακόλουθούς του στα βάθη της Σιβηρίας εδώ και τρεις δεκαετίες.

Οι ρωσικές αρχές οργάνωσαν ειδική επιχείρηση όπου ελικόπτερα και ένοπλοι αστυνομικοί πραγματοποίησαν εφόδους στις κοινότητες των υποστηρικτών του Σεργκέι Τορόπ ή Βησσαρίωνα, όπως είναι το όνομα που είχε επιλέξει και συνέλαβαν τον ηγέτη της αίρεσης μαζί με δύο βοηθούς του.

Σε βάρος του θα απαγγελθούν κατηγορίες για σύσταση παράνομης θρησκευτικής οργάνωσης, καθώς ο κατ’ ισχυρισμόν «μετενσαρκωμένος Ιησούς» φέρεται να αποσπούσε μέσω της αίρεσής του χρήματα από τα μέλη, ασκώντας κατά καιρούς συναισθηματική κακοποίηση εις βάρος τους.

Ο Τορόπ, που απολύθηκε από την Τροχαία το 1989, ισχυριζόταν ότι βίωσε μια «αφύπνιση» την περίοδο που το σοβιετικό καθεστώς ξεκίνησε να καταρρέει. Το 1991 ίδρυσε ένα κίνημα που πλέον είναι γνωστό ως «Εκκλησία της Τελευταίας Διαθήκης». Αρκετές χιλιάδες ακόλουθοι της αίρεσης ζούσαν σε απομακρυσμένα χωριουδάκια στην περιοχή Κρασνογιάρσκ της Σιβηρίας και περιλάμβαναν Ρώσους υπηκόους αλλά και προσκυνητές από το εξωτερικό.

Στην αρχική ιδεολογία που προέβαλλε η αίρεση, ο Βησσαρίων ισχυριζόταν ότι ο Ιησούς παρακολουθούσε τους ανθρώπους από μια τροχιά κοντά στη Γη και ότι η Παναγία επέβλεπε την κατάσταση στη Ρωσία. Αργότερα όμως άρχισε να δηλώνει ότι είναι ο ίδιος μετενσάρκωση του Ιησού!

Δείτε το βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share