Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

12χροvη έμειvε έγκυoς! Φρίκη με τις πράξεις της μητέρας στην κόρη της

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

24 Νοεμβρίου 2020 14:02
12χροvη έμειvε έγκυoς! Φρίκη με τις πράξεις της μητέρας στην κόρη της
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα φρικιαστικό περιστατικό συνέβη στην Iowa των ΗΠΑ, όταν ένα κοριτσάκι μόλις 12 ετών έμεινε έγκυος. Το χειρότερο είναι ότι η μητέρα της το άφησε να συμβεί. Η Tina M. Durant άφησε την κόρη της (που τότε ήταν 11 ετών) να κοιμηθεί στο ίδιο κρεβάτι… με έναν 24χρονο, τον Jacob White.

Ο White συνελήφθη και κατηγορήθηκε για κακοποίηση ανηλίκου. Όπως φαίνεται ο White είναι ένας οικογενειακός φίλος. Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι η μικρή παραπονιόταν συνέχεια στη μητέρα της για την απρεπή συμπεριφορά του White. Φρίκη σημειώθηκε και στη Σλοβενία με έναν 67χρονο να κρύβει για χρόνια το πτώμα της μητέρας του.

H μητέρα της όχι μόνο δεν έκανε κάτι για να αποτρέψει αυτή τη συμπεριφορά αλλά το άφησε να συμβεί με τη στάση της. Πάρα πολλοί μάρτυρες ισχυρίστηκαν ότι προσπάθησαν να πουν στη μητέρα ότι το να αφήσει να την μικρή να κοιμηθεί με τον White ήταν λάθος.

Βέβαια, θα ήταν πιο σωστό να προσφύγουν στις αρχές. Τώρα ο White αντιμετωπίζει κατηγορίες για 3ου βαθμού σεξουαλική κακοποίηση. Οι γείτονες δεν ξαφνιάστηκαν με την είδηση ότι η μικρή είναι έγκυος, αφού όπως ανέφεραν κάθε μέρα διάφοροι άνδρες μπαινόβγαιναν στο σπίτι χωρίς κάποιον προφανή λόγο. Η μητέρα αποποιήθηκε τις ευθύνες και επέλεξε να μην έχει καμία σχέση με την έγκυο προεφηβική κόρη της.

Φρίκη: 43χρονος βίαζε 11χρονη - Έμεινε έγκυος και πέθανε στη γέννα!

Μια τραγική ιστορία έρχεται από τη Βραζιλία, με ένα 11χρονο κορίτσι που ήταν 5 μηνών έγκυος να πεθαίνει στον πρόωρο τοκετό. Η 11χρονη Luana Costa ήταν θύμα βιασμού, πριν φύγει από τον κόσμο 4 μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού του 43χρονου θύτη. Επίσης, ένα άγριο έγκλημα έγινε στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ όπου μια 31χρονη σκότωσε τον 38χρονο σύντροφό της γιατί ήθελε να παντρευτεί τον... 55χρονο πατέρα της.

Ο Francinildo Moraes την κακοποιούσε από τα 9 της και συνέχιζε να τη βιάζει ακόμα και όταν η μικρή έμεινε έγκυος. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης την ανάγκαζε να ποζάρει δίπλα του σε φωτογραφίες, λες και ήταν κανονικό ζευγάρι και ζούσαν μια ευτυχισμένη ζωή.

Η Luana ήταν 5 μηνών έγκυος όταν μπήκε επειγόντως στο νοσοκομείο, όπου γέννησε πρόωρα και πέθανε 4 μέρες μετά, στις 27 Οκτωβρίου. Το έγκλημα έλαβε χώρα σε επαρχία της βόρειας Βραζιλίας, στην πολιτεία Παρά.

Οι συγγενείς της μικρής κατάλαβαν τη σεξουαλική κακοποίηση όταν είδαν τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης και την πήγαν σε γιατρό. Τότε μόνο η μικρή αποκάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε εδώ και τρία χρόνια.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share