Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σοκ στην Αγία Πετρούπολη: Άνδρας με τσεκούρι κρατά έξι παιδιά ομήρους (Video)

Συναγερμός

24 Νοεμβρίου 2020 13:04
Σοκ στην Αγία Πετρούπολη: Άνδρας με τσεκούρι κρατά έξι παιδιά ομήρους (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ομήρους κρατά έξι παιδιά ένας άνδρας σε προάστιο της Αγίας Πετρούπολης, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.

«Ένας άνδρας κρατά έξι παιδιά ομήρους σε διαμέρισμα στο Κολπίνο» δήλωσε στο πρακτορείο αστυνομική πηγή. Επίσης, σοκ επικράτησε στη Ρωσία πριν λίγες μέρες καθώς άνδρας σκότωσε συνεπιβάτη του στο λεωφορείο, επειδή του ζήτησε να φορέσει μάσκα λόγω κορωνοϊού.

Αποκάλυψε, μάλιστα, πως ο άνδρας είναι οπλισμένος με ένα τσεκούρι. Στο σημείο βρίσκονται ήδη ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας. Κατά τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας έχει ζητήσει από τις Αρχές να έρθει στο σημείο η γυναίκα του.

Σοκ στη Ρωσία: 18χρονος άνοιξε πυρ σε στάση λεωφορείου

Σοκ υπήρξε στη Ρωσία, αφού ένας 18χρονος τσακώθηκε με τη γιαγιά του και ξαφνικά άνοιξε πυρ σε στάση λεωφορείου, με αποτέλεσμα τουλάχιστον τρεις νεκρούς και άλλους τόσους τραυματίες.

Η κατάσταση των δύο τραυματιών, που έχουν διακομισθεί στο κεντρικό νοσοκομείο της πόλης, κρίνεται από του γιατρούς ιδιαίτερα κρίσιμη, ενώ πρόσφατα παρόμοιο σκηνικό είχε υπάρξει στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πηγή της αστυνομίας, την οποία επικαλείται το πρακτορείο TASS, δράστης φέρεται να είναι ο 18χρονος Ντανιήλ Μονάχοφ. Πριν το περιστατικό στην στάση του λεωφορείου ο νεαρός τσακώθηκε με την γιαγιά του την οποία τραυμάτισε θανάσιμα με το όπλο και εν συνεχεία σκότωσε έναν γείτονα του.

Ο δράστης δεν έγινε δυνατόν να συλληφθεί και καταζητείται από τις αστυνομικές αρχές. Η αστυνομία με ανακοίνωση της κάλεσε τους κατοίκους της πόλης να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Μεταδίδεται επίσης ότι ο Μονάχοφ ενδέχεται να έχει δύο όπλα και 40 σφαίρες και να διέφυγε με αυτοκίνητο.

Η Ανακριτική Επιτροπής της περιοχής (που είναι παρόμοια υπηρεσία με το αμερικανικό FBI) άσκησε ποινική δίωξη, ενώ στον οικισμό Μπολσεορλόφσκογιε, στο οποίο πιθανολογείται ότι βρίσκεται, έχουν σταλεί ειδικές δυνάμεις.

Μεγάλη φωτιά σε συγκρότημα κατοικιών στη Ρωσία (Video)

Ένα οκταώροφο συγκρότημα διαμερισμάτων στο Κρασνοντάρ της νότιας Ρωσίας, έχει καταστραφεί σε σημαντικό βαθμό από την φωτιά που ξέσπασε στη σοφίτα, και εξαπλώθηκε γρήγορα στο υπόλοιπο κτήριο. Επίσης, πυρκαγιά έχει ξεσπάσει και στην χώρα μας.

Περίπου 140 πυροσβέστες με 40 οχήματα καταπολεμούν τη φωτιά, η οποία έχει εξαπλωθεί σε περιοχή περίπου 2.500 τ.μ., ανέφερε το υπουργείο έκτακτης ανάγκης την Κυριακή.

Μέχρι στιγμής, περίπου 300 άτομα, που ξύπνησαν από τις φλόγες που ξέσπασαν στο σπίτι τους στη μέση της νύχτας, έχουν βγει εκτός του κτηρίου. Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς ή θύματα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share