Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021

40χρονη καθηγήτρια διέταξε 13χρονη να κάνει στοματικό σ@ξ σε 15χρονο - Εκείνη παρακολουθούσε!

Φρίκη!

24 Νοεμβρίου 2020 11:45
40χρονη καθηγήτρια διέταξε 13χρονη να κάνει στοματικό σ@ξ σε 15χρονο - Εκείνη παρακολουθούσε!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

40χρονη καθηγήτρια από το Τέξας των ΗΠΑ καταδικάστηκε πρόσφατα σε κάθειρξη 20 ετών όταν ομολόγησε ότι διέταξε 13χρονη να κάνει στοματικό σ@ξ σε 15χρονο. Αρρωστημένα πράγματα και από μια 34χρονη καθηγήτρια η οποία είχε ερωτικές επαφές με 15χρονο μέσα στο σπίτι της ενώ κοιμόταν το 7χρονο παιδί της!

Η αχρειότητα της καθηγήτριας ήρθε στο φως όταν η μητέρα του αγοριού βρήκε ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων μεταξύ του ανηλίκου και της εκπαιδευτικού, μηνύματα «σεξουαλικής φύσεως», σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε ο τοπικός σταθμός KTRK-TV.

Όταν τον πίεσε η μητέρα του, ο γιος ομολόγησε πως είχε συνευρεθεί ερωτικά με τη Lowery τον Νοέμβριο του 2019 στο σπίτι της.

40χρονη καθηγήτρια διέταξε 13χρονη να κάνει στοματικό σ@ξ σε 15χρονο

Σε δεύτερο περιστατικό που αποκαλύφθηκε στη δίκη, η καθηγήτρια ανάγκασε τη 13χρονη σύντροφο του μικρού να επιδοθεί σε στοματικό σεξ στο αγόρι μέσα σε ένα βαν, την ώρα που εκείνη παρακολουθούσε.

Η Lowery, που δούλευε για σειρά ετών ως καθηγήτρια σε σχολεία της κομητείας, συνελήφθη τον περσινό Νοέμβριο. Ήταν μάλιστα έξω με αναστολή, καθώς είχε καταδικαστεί και παλιότερα για παρόμοια υπόθεση, αυτή τη φορά κυνηγούσε μέσω ίντερνετ έναν 15χρονο για σεξ.

Σάλος σε γυμνάσιο: 40χρονη καθηγήτρια είχε ερωτικές επαφές με 6 μαθητές! (Video)

Ένα ακόμα περιστατικό αποπλάνησης ανήλικων μαθητών από δασκάλα αποκαλύφθηκε στις ΗΠΑ, με μία καθηγήτρια γυμνασίου να έχει ερωτικές επαφές με 6 μαθητές της εντός και εκτός σχολείου!

Σύμφωνα με την New York Post, που επικαλείται τοπικά μέσα, η 40χρονη Nicole Dufault δήλωσε ένοχη για τρεις κατηγορίες εγκληματικής σεξουαλικής επαφής την Πέμπτη, φτάνοντας σε συμφωνία με τους εισαγγελείς της κομητείας Έσεξ μετά από διαδικασία ποινικής διαπραγμάτευσης, και ενώ είχε αρχίσει η επιλογή ενόρκων για τη δίκη της.

Η 40χρονη δασκάλα καλλιτεχνικών και φιλολογίας, που εργαζόταν στο Columbia High School, συνελήφθη τον Σεπτέμβρη του 2014 για σεξουαλικές πράξεις με μαθητές ηλικίας 14 και 15 ετών. Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι Αρχές, η Dufault έκανε σεξ με μαθητές «σε πολλές περιπτώσεις» από το 2013 μέχρι το 2014, εντός του σχολικού χώρου.

Οι Εισαγγελείς αποκάλυψαν μάλιστα ότι η 40χρονη είχε καταγραφεί σε βίντεο να κάνει στοματικό έρωτα σε ένα από τα θύματά της, ενώ ένα άλλο έφηβο αγόρι βρισκόταν σε κοντινή απόσταση. Εις βάρος της εκπαιδευτικού απαγγέλθηκαν κατηγορίες τον Φεβρουάριο του 2015.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share