Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Είδηση σοκ: Ιερέας παρενόχλησε σεξουαλικά την Άντζυ Σαμίου!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

24 Νοεμβρίου 2020 11:18
Είδηση σοκ: Ιερέας παρενόχλησε σεξουαλικά την Άντζυ Σαμίου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σεξουαλική παρενόχληση από ιερωμένο δέχτηκε η Άντζυ Σαμίου την περίοδο της εφηβείας της.

Μιλώντας δημόσια έπειτα από αρκετά χρόνια η γνωστή τραγουδίστρια, που κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα κοινωνικό κομμάτι με τίτλο «Οδός του αύριο», προχώρησε στην παραπάνω αποκάλυψη, αλλά όχι μόνο σ’ αυτήν. Μίλησε ακόμα για την κίνησή της να ενεργοποιηθεί πολιτικά στα social media, κάνοντας μπόλικες φιλοσυριζαιικές τοποθετήσεις, αφού από το 2015 και μετά άρχισε να στηρίζει με θέρμη το κόμμα της σημερινής αντιπολίτευσης και τον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά.

«Οι γονείς μου δεν πήγαιναν τακτικά στην εκκλησία, εκτός από τις γιορτές. Εγώ πάλι είχα λατρεία με τον Θείο, με το θεϊκό. Το ένιωθα σαν κάτι υπερβατικό και χανόμουν μέσα την εκκλησία με τις ώρες. Δεν μπορούσαν να με μαζέψουν. Κάτι αναζητούσα, που δεν το βρήκα και στο τέλος με πλήγωσε» είπε και κατόπιν έριξε τη… βόμβα της: «Στην εφηβεία μου έφαγα το πρώτο χαστούκι από σεξουαλική παρενόχληση ιερωμένου και πάγωσα μέσα μου. Απομακρύνθηκα τελείως».

Ποια ήταν η αντίδρασή της; «Τρόμαξα, ήμουν παιδί εξάλλου. Σηκώθηκα κι έφυγα, τίποτα άλλο. Το ίδιο με ακολουθούσε μετά στις δουλειές, ξέρετε, ένα ωραίο κορίτσι κ.λπ. πάντα το ‘χει αυτό το πρόβλημα της παρενόχλησης. Και ποια γυναίκα δεν το έχει, ειδικά στη δουλειά που ήμουν εγώ;» παραδέχτηκε.

Στη συνέχεια της συνέντευξής της στον Αντώνη Μποσκοΐτη και το «Κουτί της Πανδώρας» η Άντζυ Σαμίου εξήγησε πώς άρχισε να διαμαρτύρεται για τα κακώς κείμενα στην κοινωνία μας, παίρνοντας παράλληλα και πολιτική θέση δημόσια. «Όταν φτάσαμε στο σημείο με τα Μνημόνια να πέφτουν άνθρωποι από τα μπαλκόνια και να αυτοκτονεί κόσμος, τότε κατέβηκα κι εγώ στην πλατεία Συντάγματος με τους Αγανακτισμένους. Μπροστά μου ήταν ο Θεοδωράκης στο αναπηρικό του αμαξίδιο, το ΠΑΜΕ, χιλιάδες κόσμος. Η αδερφή μου ήταν μαζί μου, γιατί δεν ήθελε να με αφήσει μόνη μου. Αισθανόμουν υποχρεωμένη ως πολίτης να πάω και να φωνάξω “όχι” στα Μνημόνια. Το έκανα, έπεσαν τα δακρυγόνα δίπλα μας χωρίς λόγο κι έζησα από πρώτο χέρι την κρατική καταστολή. Δεν ξέρετε πώς καίγονται όλα μέσα σου όταν τρως τα χημικά και τρέχεις να γλιτώσεις!» εξομολογήθηκε.

«Η αισθητική διαμορφώνει πολιτική σίγουρα, δεν διαφωνώ αν αυτό εννοείτε, αλλά αυτά πολλές φορές δεν ταυτίζονται, σε μένα, δηλαδή, δεν ήταν την ίδια χρονική στιγμή. Δεν θα έβγαινα να μιλήσω πολιτικά, όταν τραγούδαγα το “Χαμηλά, πιο χαμηλά”. Όταν σταμάτησα να είμαι τραγουδίστρια, κλείνοντας και τα βιβλία μου στην εφορία, αισθάνθηκα ότι απελευθερώθηκα, πέταξα την ανάγκη μου για να είμαι αρεστή» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Όσο για τον Αλέξη Τσίπρα, η Άντζυ Σαμίου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σε ομιλία του διέκρινα μια καθαρή ματιά και μια ντομπροσύνη, μια συστολή, αν θέλετε. Έναν άνθρωπο που του έπεφτε βαριά ευθύνη στους ώμους, χωρίς να είναι προετοιμασμένος για να την αναλάβει. Τον ένιωσα πιο πολύ σαν άνθρωπο παρά σαν πολιτικό. Δεν ξέρω γιατί, εκείνος θα μου το έβγαλε».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share