Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Σπύρος Γκερμότσης

Θρήνος...

23 Νοεμβρίου 2020 16:54
Πέθανε ο Σπύρος Γκερμότσης
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 51 ετών, ο εφέτης Διοικητικών Δικαστηρίων Σπύρος Γκερμότσης. Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε πρόβλημα με την υγεία του, σύμφωνα με πληροφορίες του e-thessalia

Υπηρέτησε στα διοικητικά δικαστήρια του Βόλου, ως Πρόεδρος Πρωτοδικών από το 2013 έως το 2017, ενώ το τελευταίο διάστημα υπηρετούσε στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών. Επίσης, ένας 25χρονος στην Ελλάδα έχασε τη ζωή του από τον κορωνοϊό προκαλώντας μεγάλη θλίψη σε όλη τη χώρα.

Πέθανε η Ρένα Λαδοπούλου

Θρήνος στην Πάτρα για την Ρένα Λαδοπούλου που έφυγε από τη ζωή, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, σε ηλικία 84 ετών, χήρα του αείμνηστου βιομηχάνου, Γεωργίου Λαδόπουλου.

Τα τελευταία χρόνια ζούσε στο Κολωνάκι στην Αθήνα. Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη (24/11) το πρωί στο Α’ Νεκροταφείο Πατρών. Επίσης, έφυγε από τη ζωή ο 25χρονος Θοδωρής Παυλίδης από την Δήμητρα Σερρών, σκορπίζοντας θλίψη σε συγγενείς, φίλους συμμαθητές, αλλά και σε ολόκληρη την χώρα!

"Έφυγε" από τη ζωή ο διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας

Θλίψη επικρατεί στη Λαμία διότι έχασε έναν από τους καλύτερους γιατρούς της και συγκεκριμένα τον διευθυντή της ΜΕΘ του νοσοκομείου της περιοχής. Επίσης τέσσερις γιατροί βρίσκονται διασωληνωμένοι λόγω του κορωνοϊου.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Κυριαζόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Κυριακής 22 Νοεμβρίου στην Αθήνα, όπου νοσηλεύονταν τις τελευταίες ημέρες μετά από πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Ο Γιώργος Κυριαζόπουλος ήταν αφοσιωμένος στην ιατρική επιστήμη και είχε σώσει πολλούς ανθρώπους στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Είχε κυριολεκτικά δώσει την ψυχή του στη ΜΕΘ στο πλευρό του Δημήτρη Σφύρα, από τον οποίο πήρε τη σκυτάλη και συνέχισε ως επικεφαλής της ΜΕΘ μέχρι και σήμερα. Τους τελευταίους μήνες είχε αφοσιωθεί «ψυχή τε και σώματι» στην επέκταση της ΜΕΘ για είναι έτοιμη ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες λόγω Covid-19.

Έτσι υπάρχουν σήμερα τα επιπλέον 6 κρεβάτια που είναι για covid και τα 5 επιπλέον που ετοιμάζονται για τη ΜΕΘ Covid, εκτός από τα 8 κρεβάτια της κανονικής ΜΕΘ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share