Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δημήτρης Μπέλλος: Πώς κόλλησε κορωνοϊό ο 39χρονος αδικοχαμένος dj

Τραγωδία!

23 Νοεμβρίου 2020 09:43
Δημήτρης Μπέλλος: Πώς κόλλησε κορωνοϊό ο 39χρονος αδικοχαμένος dj
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες του θανάτου του γνωστού μουσικού παραγωγού, Δημήτρη Μπέλλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό, ύστερα από τέσσερις εβδομάδες νοσηλείας στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Πώς, όμως, βρέθηκε σε αυτήν την τραγική θέση ο γνωστός Dj που ήταν τόσο αγαπητός στη πόλη του Πειραιά, είναι κάτι που εξοργίζει τους κοντινούς του ανθρώπους και φίλους.

Ο Δημήτρης Μπέλλος εργαζόταν σε ένα κατάστημα εστίασης που εκτός από εκείνον κόλλησαν τουλάχιστον αλλά δέκα άτομα και μάλιστα μετά από ένα live του τραγουδιστή που επίσης είχε βρεθεί και εκείνος θετικός στον κορονοϊό. Μάλιστα, το κατάστημα που εργαζόταν είχε κλείσει για λίγες ημέρες, λόγω των πολλών κρουσμάτων.

Στις 19 Οκτωβρίου, ο Δημήτρης Μπέλλος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, έχοντας βαριά δύσπνοια, και μάλιστα οι μετρήσεις του οξυγόνου του άγγιζαν μετά βίας το 89% της φυσιολογικής οξυγόνωσης. Οι γιατροί από τον ΕΟΔΥ και ο προσωπικός του γιατρός του, αρχικά του συνέστησαν να παραμείνει σπίτι τις πρώτες ημέρες, ενώ θετική στον κορωνοϊό ήταν και η σύζυγος του.

Οι φίλοι του μιλάνε για ένα παιδί με χιούμορ και πάντα με διάθεση να βοηθάει τους γύρω του. Μάλιστα, πολλοί συνάδελφοι του λένε πως πάντα τους στήριζε και πάντα προσπαθούσε να βρει δουλειά σε άλλους dj που είχαν ανάγκη, σε καταστήματα εστίασης.

Τις τελευταίες ημέρες προτού νοσήσει ήταν πολύ χαρούμενος με τον ερχομό του νέου παιδιού στις 28 Σεπτέμβρη.

Ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις

Ο θάνατος του Δημήτρη Μπέλλου από κορωνοϊό, σε ηλικία μόλις 39 ετών και χωρίς υποκείμενα νοσήματα, πέρα από το σοκ που έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο, έρχεται να επιβεβαιώσει και όλα όσα αναφέρουν καθημερινά οι επιστήμονες, ειδικότερα στη διάρκεια του δεύτερου κύματος της πανδημίας: Δεν υπάρχουν διακρίσεις στον κορονοϊό και πλέον οι νεότεροι σε ηλικία είναι αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share