Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

«Έσκασαν» τα σπουδαία νέα από τον Σκλαβενίτη - Νέα εποχή στην εταιρεία

Έρχεται αυτό που όλοι περίμεναν

22 Νοεμβρίου 2020 14:48
«Έσκασαν» τα σπουδαία νέα από τον Σκλαβενίτη - Νέα εποχή στην εταιρεία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σπουδαία νέα «έσκασαν» από τον Σκλαβενίτη, με την εταιρεία να μπαίνει και επίσημα σε μια νέα εποχή και να ανακουφίζει τους καταναλωτές, προσφέροντας αυτό που καιρό τώρα είχε υποσχεθεί.

Συγκεκριμένα, ξεκίνησε η δοκιμαστική περίοδος λειτουργίας του eMarket «Σκλαβενίτης» (www.sklavenitis.gr) με κύριο στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρείας. Σύμφωνα με πηγές κοντά στην εταιρεία, η δομή και τη λειτουργία του θα ολοκληρωθεί κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021, τη στιγμή που έχει γίνει μια μεγάλη αποκάλυψη για τον κορωνοϊό.

Στη δοκιμαστική αυτή περίοδο, το ηλεκτρονικό κατάστημα της «Σκλαβενίτης» θα καλύπτει αρχικά το μεγαλύτερο μέρος της Αττικής. Το eMarket διαθέτει όλες τις κατηγορίες ειδών ευρείας κατανάλωσης που υπάρχουν και στα φυσικά καταστήματα με περισσότερα από 8.500 προϊόντα. Δεν διαθέτει είδη bazaar (ένδυση, υπόδηση, είδη σπιτιού, εποχικά και ηλεκτρικά είδη, παιχνίδια, είδη βιβλιοχαρτοπωλείου κ.λπ.). Σύντομα και τα είδη bazaar θα ενταχθούν στις συλλογές του eMarket. Σημειώνεται ότι οι τιμές είναι ίδιες με τα φυσικά καταστήματα.

Σκλαβενίτης σπουδαία νέα

Το eMarket θα λειτουργεί όλες τις ημέρες της εβδομάδας, με δωρεάν παράδοση για αγορές άνω των 30 ευρώ. Για αγορές κάτω των 30 ευρώ, υπάρχει κόστος παράδοσης το οποίο υπολογίζεται σύμφωνα με τη χιλιομετρική απόσταση του σημείου παραλαβής που έχει επιλέξει ο πελάτης. Οι παραδόσεις θα γίνονται από Δευτέρα έως Σάββατο, από τις 7.00 το πρωί έως τις 11.00 το βράδυ, ενώ η πληρωμή είναι εφικτή με όλους τους πιθανούς τρόπους που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα.

Υπενθυμίζεται ότι στους πρώτους μήνες του 2020, πραγματοποιήθηκε η είσοδος της «Σκλαβενίτης» στο ψηφιακό λιανεμπόριο, μέσω της επένδυσης στο caremarket.gr ενώ η εταιρεία εξυπηρετούσε τις ηλεκτρονικές παραγγελίες της και μέσω της συνεργασίας με την πλατφρόρμα e-food. Η συνεργασία με το e-food για την παραγγελία οnline προϊόντων από την «Σκλαβενίτης» συνεχίζεται κανονικά σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Λάρισα, Βόλο και σύντομα και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share