Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Επίθεση με χειροβομβίδα σε πρατήριο βενζίνης

Έρευνα για την επίθεση πραγματοποιεί η Ασφάλεια Αττικής.

21 Νοεμβρίου 2020 18:34
Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Επίθεση με χειροβομβίδα σε πρατήριο βενζίνης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα ξημερώματα του Σαββάτου 21 Νοεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας έγινε ένα σοβαρό συμβάν σε πρατήριο βενζίνης, επίσης εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών όπου "άνοιγαν" σπίτια στη Δυτική Αττική και στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα ένα σοβαρό συμβάν με ρίψη χειροβομβίδας σε πρατήριο βενζίνης στην οδό Δομοκού, κοντά στον σταθμό Λαρίσης, απασχολεί τις τελευταίες ώρες την ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος» η επίθεση έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου 21 Νοεμβρίου -κι ενώ το πρατήριο ήταν κλειστό- όταν δύο άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλο, έριξαν την χειροβομβίδα που εξερράγη σχετικά κοντά στις αντλίες καυσίμων.

Η επίθεση έγινε αντιληπτή από τον υπεύθυνο του πρατηρίου το πρωί όταν πηγαίνοντας να ανοίξει το πρατήριο είδε τις ζημιές από την έκρηξη και τα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού. Στο σημείο έσπευσε το ΤΕΕΜ που συνέλεξε τα υπολείμματά της. Παράλληλα έρευνα για την επίθεση πραγματοποιεί η Ασφάλεια Αττικής.

Συμπλοκή στα Καμίνια: Ανήλικος ένας από τους δύο συλληφθέντες για τον φόνο του 29χρονου

Μέσα σε λιγότερο απο δέκα ώρες οι εκπαιδευμένοι άνδρες της ΟΠΚΕ κατάφεραν να περασουν χειροπέδες σε δυο απο τους δράστες της αγριας σφαγής του Πακιστανού στα Καμίνια και να ταυτοποιήσουν άλλους δυο ανάμεσα τους και τους μαχαιροβγάλτες. Ο ένας μάλιστα απο τους συλληφθεντες είναι μόλις 17 ετών ενω ο δεύτερος 24.

Οι έρευνες συνεχίζονται και για τον εντοπισμό των υπολοίπων μελών της ομάδας που χθες το μεσημέρι μπήκαν στο διαμέρισμα της οδού Αγίων Αναργύρων στα Καμίνια και με μαχαίρια και ρόπαλα δολοφόνησαν εναν 29χρονο και τραυμάτισαν σοβαρα εναν 25χρονο.

Η Ασφάλεια εκτιμά οτι πίσω απο το άγριο έγκλημα κρυβονται ξεκαθαρίσματα λογαριασμων ομάδων της Πακιστανικής μαφίας με φόντο παρανομα αλισβερίσια λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών. Στο στόχαστρο έχει μπει και το μεγάλο αφεντικό που ταυτοποιήθηκε και αναζητείται.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στην εξιχνιαση της υπόθεσης αξιοποιώντας το βίντεο της φρίκης που τράβηξε η ομάδα των Πακιστανων με τα ροπαλα αλλά και τη μαρτυρια του τρίτου τραυματία ο οποίος είναι ελαφρά με αποτέλεσμα να δώσει πολύτιμα στοιχεία για την εξιχνίαση της υπόθεσης. Ενώ άλλο ένα φρικιαστικό έγκλημα έγινε πρόσφατα καθώς σκότωσαν 19χρονη έγκυο και της πήραν την καρδιά!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share