Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συναγερμός στα Καμίνια: Άγρια συμπλοκή με μαχαίρια - Ένας νεκρός

Τι συνέβη;

20 Νοεμβρίου 2020 16:45
Συναγερμός στα Καμίνια: Άγρια συμπλοκή με μαχαίρια - Ένας νεκρός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα αιματηρό συμβάν πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα στα Καμίνια μεταξύ αλλοδαπών όπου ο ένας από αυτούς κατέληξε νεκρός από όλο αυτό το επεισόδιο. Υπενθυμίζεται ότι η 15χρονη που ευθύνεται για τον θάνατο της μητέρας της στην Αγία Βαρβάρα έκανε κάποιες σοκαριστικές αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες, το αιματηρό συμβάν έγινε στην οδό Αγίων Αναργύρων 49 στα Καμίνια, σε διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου στις εργατικές κατοικίες, όταν τρεις Πακιστανοί, που διέμεναν στο διαμέρισμα, δέχθηκαν επίθεση από 10 ομοεθνείς του.

Από την άγρια συμπλοκή ένας εκ των τριών Πακιστανών, που έμεναν στο διαμέρισμα έχασε τη ζωή του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας ακόμη φέρει τραύματα από μαχαίρι, ενώ ένας τραυματίστηκε μετά από άγριο ξυλοδαρμό, με ένα από τα θύματα της επίθεσης να έχει μεταφερθεί και να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Νίκαιας.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι έχουν να κάνουν με προσωπικές διαφορές και ξεκαθάρισμα λογαριασμών με την υπόθεση ασχολείται το τμήμα ασφαλείας στο Πειραιά.

Τραγωδία στις Μηλιές Πηλίου: Νεκρός 30χρονος κυνηγός - Ο φίλος του τον πέρασε για αγριογούρουνο

Θρήνος στην Μαγνησία όπου ένας 30χρονος κυνηγός έχασε την ζωή του όταν τον πυροβόλησε ο φίλος του καταλάθος επειδή τον πέρασε για το θήραμα τους. Πριν λίγες μέρες άλλο ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε όπου ένας άνδρας βρέθηκε γυμνός και δαρμένος στο αυτοκίνητο του.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το magnesianews.gr, όλα έγιναν το μεσημέρι της Πέμπτης 19 Νοεμβρίου, όταν ασθενοφόρο από τη Ζαγορά κλήθηκε να πάει στην Τσαγκαράδα, για παραλαβή ασθενούς. Καθ’ οδόν όμως, ενημερώθηκε ότι υπήρχε επείγον περιστατικό στις Μηλιές, όπως και τελικά πήγε.

Εκεί παρέλαβε έναν άνδρα που είχε δεχτεί σκάγια κυνηγετικού όπλου στην κοιλιακή χώρα, σε σοβαρή κατάσταση. Προκειμένου ο τραυματίας να μεταφερθεί έγκαιρα στο Νοσοκομείο, ειδοποιήθηκε από το Βόλο η κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, που συναντήθηκε με το ασθενοφόρο στη διαδρομή, για να παραλάβει τον τραυματία, που τελικά ήταν νεκρός.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας είπε πάει για κυνήγι αγριογούρουνου σε δάσος πάνω από τις Μηλιές και ξαφνικά το θύμα ξέκοψε μπήκε σε θάμνους και ο φίλος του νόμιζε ότι είναι αγριογούρουνο και πυροβόλησε προς το μέρος του. Προανάκριση για το τραγικό δυστύχημα διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share