Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στη Γεωργία: Ομηρία σε γραφείο οικονομικού οργανισμού

Σε εξέλιξη βρίσκεται το γεγονός

20 Νοεμβρίου 2020 16:04
Συναγερμός στη Γεωργία: Ομηρία σε γραφείο οικονομικού οργανισμού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη Γεωργία έχει σημάνει συναγερμός στις Αρχές καθώς σύμφωνα με το Sputnik που επικαλείται ένα τοπικό Μέσο, είναι σε εξέλιξη ομηρεία σε γραφείο οργανισμού μικροχρηματοδότησης στην πόλη Τμπιλίσι. Πριν λίγες μέρες είχε γίνει αναφορά στον Καναδά ότι στα γραφεία της Ubisoft όπου υπήρχαν αναφορές για ομηρία.

Συγκεκριμένα Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον δέκα ομήρους ενώ οι εικόνες από το σημείο δείχνουν μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις. Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το Sputnik οι δράστες είναι παραπάνω από ένας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αρχές κατάφεραν να απελευθερώσουν δύο άτομα από τους ομήρους.
Παρόλα αυτά, οι υπόλοιποι παραμένουν μέσα στο κτήριο της εταιρείας NBC Business Capital στη λεωφόρο Tzsereteli.

Άγριο έγκλημα: 30χρονος σκότωσε την 16χροη ξαδέρφη της γυναίκας του

Την ενοχή του για την δολοφονία της 16χρονης ξαδέρφης της γυναίκας του, που βρέθηκε νεκρή σε δασική έκταση, μετά την εξαφάνισή της στις 8 Μαΐου, την Ημέρα της Ευρώπης, παραδέχθηκε ένας 30χρονος στο Χαμσάιρ της Βρετανίας.

Ο Shane Mays κατηγορείται για το θάνατο της έφηβης, όμως ο ίδιος κατά την πρώτη ημέρα της δίκης του στο δικαστήριο του Γουίντσεστερ αρνείται ότι υπήρχε πρόθεση.Ο δημόσιος κατήγορος πάντως αρνήθηκε να δεχθεί την ομολογία του, λέγοντας ότι θα πρέπει να προχωρήσει κανονικά η δίκη.

Η κοπέλα εθεάθη τελευταία φορά ζωντανή την Ημέρα της Ευρώπης, στις 8 Μαΐου, ενώ το σώμα της βρέθηκε στις 21 Μαΐου σε κοντινή δασική έκταση. Ενώ, ένα άγριο έγκλημα έγινε στο Μεξικό με έναν 14χρονο να μαχαιρώνει θανάσιμα τα ξαδέρφια του 7 και 13 ετών και να τραυματίζει δύο ακόμα ανθρώπους σε ένα αιματοβαμμένο πάρτι.

Η εξαφάνιση της Λουίζ, που ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στο σχολείο της, προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση στην κοινότητά της. Η σορός της βρέθηκε από την αστυνομία 1,5 μίλι μακριά από το διαμέρισμα του 30χρονου, σε δασική περιοχή, μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις, ενώ ο εντοπισμός της σόκαρε την τοπική κοινωνία.

Μαζί με τον 30χρονο συνελήφθη και η γυναίκα του και ξαδέλφη της 16χρονης, που θεωρήθηκε ότι είχε σύνδεση με τον θάνατο της κοπέλας. Ωστόσο αφέθηκε ελεύθερη χωρίς να της απαγγελθούν κατηγορίες.

Κατά τη σημερινή διαδικασία στο ακροατήριο, ο κατηγορούμενος μίλησε μόνο για να επιβεβαιώσει το όνομά του και για να παραδεχθεί την κατηγορία περί ανθρωποκτονίας εξ αμελείας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share