Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ: 15χρονη βρήκε φρικτό θάνατο επειδή κατήγγειλε τον βιαστή της

Φρίκη

20 Νοεμβρίου 2020 14:00
Σοκ: 15χρονη βρήκε φρικτό θάνατο επειδή κατήγγειλε τον βιαστή της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αρκετές υποθέσεις βιασμού έχουμε ακούσει όλο αυτό τον καιρό που μας έχουν σοκάρει αλλά η συγκεκριμένη υπόθεση είχε την χειρότερη κατάληξη που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς, όπως η υπόθεση με δύο αγόρια που βασανίστηκαν για 10 ώρες, βιάστηκαν και θάφτηκαν ζωντανά.

Συγκεκριμένα φρικτό θάνατο βρήκε ένα 15χρονο κορίτσι στην Ινδία όταν πήγε να καταγγείλει την προσπάθεια βιασμού της, καθώς επτά άντρες την έκαψαν ζωντανή. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην πόλη Bulandshahr στην επαρχία Uttar Pradesh, με την άτυχη νεαρή να γλυτώνει από τον επίδοξο βιαστή της στην οικογενειακή φάρμα που διατηρούν οι δικοί της.

Αφού κατάφερε να ξεφύγει από τον άνδρα που προσπάθησε να την κακοποιήσει, η 15χρονη πήγε στην αστυνομία, όπως αναφέρει η Indian Express. Αφού προχώρησε σε καταγγελία, όταν επέστρεψε σπίτι της, της επιτέθηκαν επτά άνδρες, οι οποίοι σύμφωνα με τις Αρχές συνδέονται με τον δράστη. Αφού την ξυλοκόπησαν, της έβαλαν φωτιά, με το κορίτσι να βρίσκει τραγικό θάνατο.

Μάλιστα, η μητέρα του κοριτσιού βρισκόταν στην κουζίνα ενώ ο πατέρας της και ο αδερφός της βρίσκονταν στα χωράφια. Οι πέντε από τους επτά δράστες έχουν συλληφθεί ενώ οι άλλοι δυο αναζητούνται από τις Αρχές.

Σοκ: Αμερικανίδα στρατιώτης αυτοκτόνησε μετά από ομαδικό βιασμό

Μία στρατιώτης της Εθνικής Φρουράς των ΗΠΑ, αυτοκτόνησε αφότου βιάστηκε από συναδέλφους της εν ώρα υπηρεσίας, ενώ η μητέρα της καταγγέλλει ότι ο στρατός δεν έκανε τίποτα για να την βοηθήσει.

«Σκέφτεσαι ότι αυτός ήταν ο λόγος που έχασε τη ζωή της. Αυτό που την έσπασε. Ήθελαν το κορμί της και πήραν την ψυχή της», δήλωσε στο CBS, η Ντέμπι Ρόμπινσον μητέρα της εθνοφρουρού, Μόργκαν Ρόμπινσον. Επίσης, κτηνωδία με θύμα ένα 5χρονο κορίτσι αποκαλύφθηκε στην Ινδία, όπου άγνωστοι δράστες το βίασαν και στη συνέχεια το σκότωσαν δια λιθοβολισμού.

Σύμφωνα με το CBS, το οποίο ερευνά αδράνειες του αμερικάνικου στρατού προκειμένου να θέσει επί τάπητος σεξουαλικά εγκλήματα που έχουν τελεστεί εντός του σώματος, ο εφιάλτης για την Μόργκαν Ρόμπινσον ξεκίνησε δύο χρόνια πριν την αυτοκτονία της, όταν ένας εκ των ανωτέρων της, της επιτέθηκε σεξουαλικά ενώ βρισκόταν στο Κουβέιτ. Ωστόσο όπως καταγγέλλει η μητέρα της όταν η Μόργκαν κατήγγειλε τις επιθέσεις, οι ανώτεροι αξιωματικοί δεν έκαναν κάτι για να την βοηθήσουν.

Στη συνέχεια στάλθηκε στο Αφγανιστάν όπου έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από συναδέλφους της. Αυτή τη φορά ήταν αρκετά τρομοκρατημένη και απογοητευμένη από το σύστημα και μετά από τέσσερις μήνες αυτοκτόνησε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share