Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χαμός στου Ζωφράφου: 60χρονος βγήκε γυμνός και χοροπήδαγε στα αμάξια (Video)

Αδιανόητο περιστατικό

20 Νοεμβρίου 2020 10:54
Χαμός στου Ζωφράφου: 60χρονος βγήκε γυμνός και χοροπήδαγε στα αμάξια (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι περαστικοί που βρίσκονται στην περιοχή του Ζωγράφου, όταν ένας άνδρας βγήκε στον δρόμο γυμνός και άρχισε να κάνει αλλόκοτα πράγματα.

Όπως φαίνεται από τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, ο άνδρας, ηλικίας περίπου 60 ετών, βγήκε γυμνός στον δρόμο, ανέβηκε στην οροφή ενός ταξί και άρχισε να χοροπηδάει πάνω του. Ενώ, ξεκαρδιστικές στιγμές έζησαν όσοι βρίσκονταν για πικ νικ ή για μπάνιο στη λίμνη Teufelssee της Γερμανίας, καθώς αντίκρισαν έναν άγνωστο άνδρα να κυνηγά ολόγυμνος ένα αγριογούρουνο που είχε στο στόμα του μία κίτρινη τσάντα.

Στη συνέχεια έκλεισε τον δρόμο μπαίνοντας μπροστά στα διερχόμενα αυτοκίνητα, ενώ έπεσε πάνω στο καπό ενός από αυτά, με τον κόσμο να προσπαθεί να τον απωθήσει.

πηγή: newpost.gr

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε ένα γυμνό άνδρα μέσα σε πλυντήριο αυτοκινήτων - Δεν φαντάζεστε τι έκανε...

Ένας γυμνός άντρας εμφανίστηκε στο πλυντήριο αυτοκινήτων Parkland's Car and Dog Wash στο Meridan Plains, στην ακτή Sunshine. Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα στο Athensmagazine.gr

Κρατώντας τον καβάλο του, αρπάζει έναν εύκαμπτο σωλήνα από τον τοίχο και τον παραδίδει στον πλήρως ντυμένο σύντροφό του, ο οποίος στη συνέχεια αρχίζει να τον καθαρίζει, ενώ κατέγραφε την σκηνή με το κινητό. Ακόμα ένα περίεργο βίντεο που καταγράφηκε, μετά από αυτό εδώ, όπου βλέπουμε μια κοπέλα να τρώει μπροστά στον υπολογιστή της.

Μπορεί να δει να διπλώνεται και να πηδάει καθώς εκτοξεύονται, όχι μόνο νερό, αλλά και χημικά από το σωλήνα. Δεν και το πιο ιδανικό. Στη συνέχεια πηγαίνει να ξεπλυθεί.

Ο Τζέοφ Μπούεν, από το Parkland's Car and Dog Wash, είπε ότι έφτασε στη δουλειά μια μέρα νωρίτερα αυτό το μήνα για να βρει έναν από τους σωλήνες του νερού πεσμένο στο έδαφος.

Μιλώντας στο news.com.au, είπε: "Κοίταξα γρήγορα το αρχείο της κάμερας για να δω αν έγινε κάτι, και όταν είδα αυτό...έκανα πίσω. Το πρώτο υγρό που βγαίνει έχει ένα υψηλό pH, που διαλύει τη βρωμιά και τα περιττώματα πουλιών.

"Το επόμενο είναι ένα εξουδετερωτικό, με χαμηλό pH. Ήταν στο μηχάνημα και συνέχισε να κινείται, οπότε ο αισθητήρας εντόπισε ότι κάτι πάει λάθος, και έκλεισε αυτομάτως."

Όταν ρωτήθηκε από το ειδησεογραφικό πρακτορείο εάν ήταν πιθανό να καεί από το χημικό μείγμα, ο Τζέοφ πρόσθεσε: "Ναι, θα μπορούσε.Για να το κάνεις αυτό πρέπει να είσαι νέος και να έχεις νεανικό δέρμα. Θα έπιανε εύκολα φωτιά - Είναι σαν χυμός τσίλι στο δέρμα σου."

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share