Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

Μαρτυρία σοκ: "Είδα την κηδεία του πατέρα μου σε Viber - Και να υπήρχε ΜΕΘ δεν θα τον έβαζαν"

«Τον έβαλαν σε 2 σακούλες»

20 Νοεμβρίου 2020 08:29
Μαρτυρία σοκ:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Να αφυπνίσει τον κόσμο για την επικινδυνότητα του ιού, επιχειρεί ο Κώστας Οικονομίδης, που πριν λίγες ημέρες έχασε τον 73χρονο πατέρα του από Covid στη Φλώρινα!

Η μαρτυρία του Κώστα Οικονομίδη για τον χαμό του πατέρα του από COVID-19 είναι συγκλονιστική. Όπως λέει ο ίδιος, δεν μιλάει για το θλιβερό γεγονός για «λύπηση», αλλά για να αφυπνίσει, την ίδια στιγμή που η κατάσταση στα ελληνικά νοσοκομεία έχει βαρέσει κόκκινο!

Ο πατέρας του ήταν 73 ετών και είχε ιστορικό με νόσημα, όπως είπε, το οποίο δεν σχετίζεται με το αναπνευστικό. Πέντε μέρες αφού διαγνώστηκε θετικός, ο 73χρονος κατέληξε στο Νοσοκομείο της Φλώρινας. Ο 73χρονος διαγνώστηκε την περασμένη Τρίτη, την Πέμπτη μπήκε στο νοσοκομείο και την Κυριακή το απόγευμα κατέληξε.

«Λάμβανε κορτιζόνη, είχε αστάθεια και έπεσε και δεν μπορούσε να σηκωθεί. Αποφασίσαμε να τον πάρουμε στο Νοσοκομείο για να μπορεί κάποιος να τον προσέχει. Λόγω της κατάστασης δεν μπορούσαμε να είμαστε δίπλα του», είπε ο κ. Οικονομίδης.

«Το Σάββατο μας είπε ο γιατρός ότι μάλλον δεν θα βγάλει τη νύχτα. Μας είπαν ότι του παρέχουν ότι μπορούν στο μικρό νοσοκομείο της Φλώρινας με ό,τι μέσα έχουν. Μας είπαν ότι τα πράγματα με τις ΜΕΘ στην Ελλάδα ήταν τραγικά και δεν μπορούσαν να μας εξασφαλίσουν ένα κρεβάτι για τον πατέρα μας», είπε στο ΣΙΓΜΑ της Κύπρου ο κ. Οικονομίδης.

«Τον πατέρα μου τον έβαλαν σε δυο σακούλες και σφράγισαν το φέρετρο. Είδα την κηδεία μέσω viber», είπε ο κ. Οικονομίδης.

Δείτε την ανατριχιαστική του μαρτυρία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Αγαπητοι φιλοι και φιλες, αρνητες και υποστηρικτες της υπαρξης ή οχι του covid, συνωμοσιολογοι ή μη θα ηθελα να...

Δημοσιεύτηκε από Kostas Oikonomidis στις Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share