Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σοκ: Πέθανε ο επιχειρηματίας Γιάννης Λώλος από κορωνοϊό

Θρήνος...

19 Νοεμβρίου 2020 17:40
Σοκ: Πέθανε ο επιχειρηματίας Γιάννης Λώλος από κορωνοϊό
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του Γιάννη Λώλου, γνωστού επιχειρηματία που δραστηριοποιούνταν στον χώρο της εμπορίας αυτοκινήτων, ενώ θλίψη έχει προκαλέσει και ο θάνατος γνωστού παρουσιαστή.

Ο άτυχος Γιάννης Λώλος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 χρόνων στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας από κορωνοϊό, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και όσους τον γνώριζαν.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, για πολλά χρόνια διατηρούσε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην οδό Ιάσονος με Αγ. Νικολάου στον Βόλο. Aρχικά είχε συνεργαστεί με την εταιρεία Lada, ενώ αργότερα η αντιπροσωπεία του επέκτεινε τη συνεργασία και με άλλες γνωστές εταιρείες αυτοκινήτων. Ήταν άνθρωπος ιδιαίτερα οξυδερκής, από τα πλέον γνωστά ονόματα στον χώρο της εμπορίας του αυτοκινήτου για περισσότερο από 30 χρόνια στην πόλη του Βόλου.

Το κτίριο μάλιστα της αντιπροσωπείας του, στην οδό Ιάσονος, υπήρξε πολλές φορές σημείο αναφοράς της πόλης και για τον επιπρόσθετο λόγο, ότι είχε εκμισθωθεί αρκετές φορές κατά τη διάρκεια προεκλογικών εκστρατειών, για να στεγάσει κόμματα όπως το ΠΑΣΟΚ, καθώς επίσης δημοτικές παρατάξεις, όπως τη Δημοκρατική Συνεργασία όταν επικεφαλής του συνδυασμού στον δήμο Βόλου ήταν ο πρώην δήμαρχος Αλέκος Βούλγαρης.

Τα τελευταία χρόνια ο γνωστός επαγγελματίας διατηρούσε στη Σκιάθο την επιχείρηση franchise «Vicko» με δύο υποκαταστήματα.

Νεκρός ο Αντώνης Μόσχος!

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 66 ετών, μετά από μάχη με σοβαρή ασθένεια άφησε την Τετάρτη ο Αντώνης Μόσχος, ενώ θλίψη προκαλεί και η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Δαπόντε!

Ο εκλιπών ήταν γέννημα θρέμμα της Νέας Ιωνίας του Βόλου, έγινε γνωστός από πολύ μικρή ηλικία για το όμορφο μέταλλο της φωνής του το οποίο τον έκανε να ξεχωρίσει και να ασχοληθεί και επαγγελματικά με αυτό. Πέρα από το Βόλο εργάστηκε με γνωστά ονόματα του ελληνικού τραγουδιού και εμφανίστηκε σε κέντρα της Αθήνας σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στο Βόλο ως οδηγός ταξί.

Η οικογένειά του, η σύζυγός του Ελευθερία, τα παιδιά του Μαρία – Δημήτριος . Θεμιστοκλής, Γεώργιος, Δήμητρα, φίλοι και λοιποί συγγενείς θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου στις 4 μ.μ. Η κηδεία του θα γίνει από τον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου στο Κοιμητήριο Βόλου, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα λόγω covid 19. Επιθυμία της οικογένειας αντί στεφάνων & λουλουδιών, τα χρήματα να δοθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» Εθνική τράπεζα : GR 810110600000116296.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share