Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

35χρονη γέννησε δίδυμα ενώ ήταν σε κώμα λόγω του κορωνοϊού!

Συγκλονιστική ιστορία!

19 Νοεμβρίου 2020 09:55
35χρονη γέννησε δίδυμα ενώ ήταν σε κώμα λόγω του κορωνοϊού!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ασθενής του κορωνοϊού που κυοφορούσε δίδυμα, ξύπνησε απ’ το κώμα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν στο Μπέρμιγχαμ της Βρετανίας (όπου βιώνουν πολύ άσχημα και εκείνοι τις επιπτώσεις του φονικού ιού), για να διαπιστώσει ότι όσο εκείνη έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή, είχε φέρει στον κόσμο τα μωρά της, που ήταν σώα και αβλαβή!

Η Περπέτουαλ Γιουκ ήταν στον έκτο μήνα της κύησης όταν άρχισε να νιώθει δυσφορία από τα πρώτα συμπτώματα του κορωνοϊού τον περασμένο Μάρτιο. Η σύμβουλος του νοσοκομείου του Μπέρμιγχαμ νόσησε στη συνέχεια βαριά και κατέληξε διασωληνωμένη στο χώρο της εργασίας της. Οι γιατροί την έβαλαν σε τεχνητό κώμα για περίπου ένα μήνα και στο διάστημα αυτό αποφάσισαν ότι θα ήταν ασφαλέστερο για την ίδια και τα δίδυμα, αν τα έφερναν στον κόσμο με καισαρική τομή, έστω κι αν ήταν πρόωρα.

Η απίστευτη ιστορία που συγκλονίζει

Όταν ανέκτησε η γυναίκα τις αισθήσεις της, νόμισε ότι είχε χάσει τα μωρά της. «Ήμουν έγκυος στην 24η με 25η εβδομάδα όταν με έβαλαν σε κώμα κι όταν ξύπνησα είχα χάσει κάθε αίσθηση αυτών που συνέβαιναν γύρω μου. Νόμισα ότι είχα χάσει τα μωρά μου, αφού δεν έβλεπα την κοιλιά μου φουσκωμένη», δήλωσε στο Sky News. Τα δίδυμα, Η Σοσίκα Πάλμερ κι η Οσινάτσι Πασκάλ, όπως βάφτισαν οι γονείς τα παιδιά τους, παρέμειναν επί 116 ημέρες στην ΜΕΘ των νεογνών του νοσοκομείου κι όταν ήρθε η ώρα να πάρει εξιτήριο η μητέρα, το προσωπικό αποχαιρέτησε συγκινημένο με χειροκροτήματα την οικογένεια. «Βούρκωσα την πρώτη φορά που κράτησα τα δίδυμά μου στην αγκαλιά μου. Ήμουν ευτυχισμένη που ήταν ζωντανά, αλλά ανησυχούσα για την υγεία τους επειδή γεννήθηκαν πρόωρα. Δοξάζω τον Θεό κι ευγνωμονώ το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που τα φρόντισε βοηθώντας τα να κρατηθούν στη ζωή», δήλωσε η μητέρα, που έχει άλλα δύο μεγαλύτερα παιδιά. «Μερικές φορές όταν τα κοιτάζω μου έρχονται δάκρυα στα μάτια. Είναι απίστευτο τι μπορεί να προσφέρει η ιατρική επιστήμη»…

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share