Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις στη μυστηριώδη εξαφάνιση του 20χρονου Νικόλα (Video)

Το σενάριο που εξετάζεται

16 Νοεμβρίου 2020 15:41
Ραγδαίες εξελίξεις στη μυστηριώδη εξαφάνιση του 20χρονου Νικόλα (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σχεδόν έναν χρόνο μετά την εξαφάνισή του ο Νικόλας Θεοδωρίδης ακόμη αναζητείται. Πλέον, η υπόθεση της εξαφάνισης του 20χρονου ιπτάμενου φροντιστή κινείται με νέα δεδομένα, καθώς το τμήμα Ειδικής Διαχείρισης Εγκλημάτων κατά Ζωής αναλαμβάνει να διερευνήσει όλα τα στοιχεία. Το σενάριο της ανθρωποκτονίας εξετάζεται πολύ σοβαρά.

Στο μεταξύ, έχει παραγγελθεί άρση τραπεζικού απορρήτου, ενώ κατατέθηκε και αίτημα άρσης των επικοινωνιών σε δύο εφαρμογές, Viber και Whatsapp. Ενώ, η 29χρονη Δήμητρα Ζιβανού, μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών βρέθηκε μετά από οκτώ μήνες σιωπής

«Η άρση του τραπεζικού απορρήτου αναμένεται να μας οδηγήσει στις κινήσεις του Νικόλα από τη μέρα της εξαφάνισής του μέχρι και σήμερα. Οι δύο πλατφόρμες επικοινωνίας που χρησιμοποιούσε ο Νικόλας θα μας δώσουν, επίσης, κάποια στοιχεία, για να μπορέσουμε να δούμε αν ήρθε σε επικοινωνία με κάποια πρόσωπα που δε γνωρίζουμε μέχρι τώρα» δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος της οικογένειας του 20χρονου, Χαράλαμπος Τσιανάκας.

Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που διατάχθηκε αμέσως μετά την εξαφάνιση του νεαρού, δεν προέκυψαν στοιχεία.

«Της ζητάμε να…»: Ανατροπή με την εξαφάνιση της 19χρονης από το Κορωπί - Τι είπε η μητέρα της και θολώνει τα νερά;

Κορυφώνεται η αγωνία για την 19χρονη Αρτέμιδα Βασίλη που παραμένει εξαφανισμένη για 10η μέρα. Οι γονείς και ο αδερφός της μιλούν για αυτήν και απευθύνουν έκκληση βοήθειας.

Η 19χρονη Άρτεμις Βασίλη από το Κορωπί αγνοείται για 10η μέρα, μετά το μεσημέρι της Παρασκευής που επιβεβαιώθηκε και δημοσιοποιήθηκε η εξαφάνισή της.

Έχει ύψος 1.62, καστανά μάτια και τη μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, γαλάζιο μακρυμάνικο πουκάμισο με λευκές ρίγες και λευκά αθλητικά παπούτσια. Πιθανώς φοράει γυαλιά οράσεως με ασημί σκελετό. Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε παρακαλείται να επικοινωνήσει με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

“Πιστεύω ότι κινδυνεύει η ζωή της. Γιατί η Άρτεμις είναι ένα χαμηλών τόνων παιδί, είναι πολύ ευαίσθητο, πολύ ντροπαλό” εξηγεί ο πατέρας της στην κάμερα.

Η 19χρονη είχε φύγει από το σπίτι, λέγοντας στους γονείς της ότι θα πάει σε μία συνέντευξη για δουλειά, ωστόσο, όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομία δεν είχε κανονιστεί ποτέ αυτή η συνέντευξη.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας έχουν συλλέξει πληροφορίες από την οικογένεια και τις φίλες της Αρτέμιδας Βασίλη προκειμένου να καταλάβουν τι μπορεί να την απασχολούσε.

“Σήμερα χάνεται το παιδί μου, αύριο χάνεται άλλο παιδί. Και παρακαλούμε τον κόσμο να μας βοηθήσει” καταλήγει ο πατέρας της 19χρονης.

Η μητέρα της είχε πει νωρίτερα ότι “της ζητάμε να γυρίσει πίσω”, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η Άρτεμις έφυγε με την θέλησή της, ενώ ταυτόχρονα διευκρίνισε ότι ποτέ δεν έδειξε την διάθεση να φύγει από την οικογένειά της και ότι δεν είχε κάποια σχέση αυτή την περίοδο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share