Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αναστολή δρομολογίων!

Δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια

16 Νοεμβρίου 2020 15:11
ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αναστολή δρομολογίων!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αναστέλλεται από αύριο Τρίτη 17/11/2020 και μέχρι νεοτέρας η κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών 884 και 885 στη διαδρομή Αθήνα-Καλαμπάκα-Αθήνα, στο πλαίσιο περιορισμού άσκοπων μετακινήσεων και αποφυγής συνωστισμού λόγω κορωνοϊού. Ενώ, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον τομέα του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Όπως σημειώνει, σε ανακοίνωσή της, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, το πρόγραμμα των δρομολογίων τροποποιείται βάσει των μέτρων που επιβάλλονται από τις αρμόδιες Αρχές. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.trainose.gr

Χαμός σε τρένο: Επιβάτης ξυλοκόπησε υπάλληλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ επειδή του ζήτησε να φορέσει μάσκα

Επίθεση από επιβάτη δέχτηκε το πρωί της Πέμπτης συνοδός της αμαξοστοιχίας 84 της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Ενώ, προχθές τρένο του ΗΣΑΠ προσέκρουσε σε τοιχίο στο τέλος της γραμμής στον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά 9 άτομα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ο επιβάτης δε φορούσε μάσκα και ο εργαζόμενος της αμαξοστοιχίας 84, η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Φλώρινα- Θεσσαλονίκη, υπέδειξε τη χρήση μάσκας στο εσωτερικό του τρένου, η οποία είναι υποχρεωτική για την προστασία από τον κορωνοϊό. Κατά την ίδια ανακοίνωση, ο επιβάτης αντέδρασε με αποτέλεσμα ο συνοδός να δεχτεί σωματική επίθεση.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Έδεσσας για την παροχή βοήθειας στο προσωπικό συνοδείας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Συναγερμός στην Αλεξανδρούπολη: Τρένο προσέκρουσε σε δέντρο

Συναγερμός σήμανε στην Αλεξανδρούπολη, όταν εννιά χιλιόμετρα πριν από τα Δίκαια Έβρου ακινητοποιήθηκε τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Ορμένιο όταν προσέκρουσε σε δέντρο, το οποίο είχε πέσει εντός της σιδηροδρομικής γραμμής, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Ενώ, φρικτό θάνατο βρήκαν τουλάχιστον 14 άνθρωποι στην Ινδία, τους οποίους συνέθλιψε τρένο ενώ κοιμούνταν πάνω στις ράγες.

«Η αμαξοστοιχία προσέκρουσε σε δέντρο βγαίνοντας από Αλεξανδρούπολη, περίπου στις 10:30 το πρωί. Δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός, υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές στο τροχαίο υλικό» ανέφερε ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Υποστήριξης Κυκλοφορίας του ΟΣΕ Μακεδονίας- Θράκης, Χρήστος Τούρτας, σημειώνοντας ότι μηχανή βοηθείας έσπευσε από την Αλεξάνδρούπολη προκειμένου να ρυμουλκήσει την αμαξοστοιχία. Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε εξέλιξη είναι η εκτίμηση της ζημιάς.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share