Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021

Γέφυρα καταρρέει σε ζωντανή σύνδεση, σχεδόν δίπλα στην δημοσιογράφο! (video)

Βίντεο που κόβει την ανάσα!

16 Νοεμβρίου 2020 08:44
Γέφυρα καταρρέει σε ζωντανή σύνδεση, σχεδόν δίπλα στην δημοσιογράφο! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχουν δημοσιογράφοι που δίνουν τα πάντα για μερικά αποκλειστικά πλάνα και υπάρχουν και άλλοι που το αποκλειστικό έρχεται χωρίς να το περιμένουν. Αυτό συνέβη όταν η δημοσιογράφος, Amber Roberts, μετέδιδε τα νεότερα από τις έντονες βροχοπτώσεις που πλήττουν την Βόρεια Καρολίνα, για το τοπικό κανάλι FOX46.

Κατά την διάρκεια της μετάδοσης και λίγα μόλις μέτρα από το σημείο που βρισκόταν εκείνη και το συνεργείο της ένα κομμάτι της γέφυρας κατέρρευσε. Η δημοσιογράφος ενώ μιλάει υψώνει την φωνή της, δείχνοντας το σοκ της, ενώ τα νερά κάτω από την γέφυρα ήταν ορμητικά.

Οι υλικές ζημιές και οι καταστροφές στο οδικό δίκτυο ήταν πολλές. «Αυτή η γέφυρα είναι σαν να βουλιάζει λόγω του ύψους του νερού. Δείτε το έδαφος έχει ήδη επηρεαστεί» έλεγε εκείνη την στιγμή η δημοσιογράφος και αμέσως μετά υποχωρεί το κομμάτι της γέφυρας.

Η ρεπόρτερ ανήρτησε το στιγμιότυπο στον λογαριασμό της στο Twitter γράφοντας: «Είμαι ευγνώμων που εγώ και το συνεργείο μου είμαστε εντάξει. Στέλνω τις προσευχές μου στους ανθρώπους της περιοχής που επηρεάστηκαν από τις σημερινές πλημμύρες».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share