Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 29χρονης Δήμητρας - Μαρτυρία-σοκ από φίλη της (Video)

Φως στο σκοτάδι...

14 Νοεμβρίου 2020 17:48
Θρίλερ με την εξαφάνιση της 29χρονης Δήμητρας - Μαρτυρία-σοκ από φίλη της (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ίχνη ζωής της νεαρής μητέρας δύο ανήλικων παιδιών, της Δήμητρας Ζιβανού που χάθηκε μέσα στην καραντίνα και η εξαφάνισή της γνωστοποιήθηκε μέσω προ ημερών, εντοπίστηκαν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο τούνελ».

Η Δήμητρα Ζιβανού, 29 χρόνων που αγνοείται, θεάθηκε στην πλατεία Αττικής, κοντά στο μετρό, από μία φίλη της που έπαιζε μουσική στην περιοχή. Η κοπέλα δεν γνώριζε ότι η Δήμητρα είναι αγνοούμενη και μόλις είδε την μητέρα της να την αναζητά, επικοινώνησε με το «Τούνελ».

«Την είδα πριν τέσσερις μέρες. Μιλήσαμε, ήταν καλά στην υγεία της, αλλά της είχαν κλέψει τα προσωπικά της αντικείμενα. Επειδή την είδα να κρυώνει, της έδωσα το μπουφάν που φορούσα», ανέφερε.

Στην εκπομπή έφτασαν κι άλλες πληροφορίες από άτομα που γνωρίζουν τη Δήμητρα και την βλέπουν να κινείται στο κέντρο της Αθήνας σαν άστεγη.

Η νεαρή μητέρα που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, χάθηκε την περίοδο της πρώτης καραντίνας.

Η μητέρα της, μίλησε σε δημοσιογράφο του «Τούνελ», για τις ώρες αγωνίας που περνούν η ίδια και οι εγγονές της, από τότε που χάθηκε.

«Είναι πολύ κοινωνικό άτομο. Αποκλείω το ενδεχόμενο να έφυγε μόνη της. Κάτι άλλο έχει συμβεί, που δεν μπορώ να σκεφτώ. Έχει δύο ανήλικες, πανέμορφες κόρες. Αγνοείται από τα τέλη Μαρτίου, την περίοδο του πρώτου lockdown. Δεν υπάρχει καμία εξήγηση. Δεν ξέρω τι συνέβη», ανέφερε εμφανώς συγκινημένη η κυρία Κωνσταντίνα.

Σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής περίμενε ένα τηλεφώνημα από τη Δήμητρα, για να βεβαιωθεί ότι είναι καλά. Της απηύθυνε έκκληση να επικοινωνήσει μαζί της και με τα παιδιά της που την αναζητούν.

«Έχασα το ένα παιδί και σύζυγο… Όχι και το άλλο…»

«Τα παιδιά ρωτούν και ζητούν να μάθουν για τη μητέρα τους. Δεν έχω κανέναν άλλο στη ζωή, μόνο εκείνη. Έχω ήδη χάσει μία κόρη και τον σύζυγό μου, δε θέλω να χάσω και το άλλο μου παιδί», είπε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της αγνοούμενης.

Πηγή: anikolouli.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share