Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Παγωνιά, ψύχρα και βροχές...» - Προειδοποίηση από τον Γιάννη Καλλιάνο (Video)

Αναλυτική πρόγνωση

14 Νοεμβρίου 2020 16:43
«Παγωνιά, ψύχρα και βροχές...» - Προειδοποίηση από τον Γιάννη Καλλιάνο (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Βελτιωμένος θα είναι γενικά αύριο Κυριακή (15/11) ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του MEGA Γιάννη Καλλιάνο, με μια ψύχρα όμως νωρίς το πρωϊ.

Σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας πάντως ο υδράργυρος θα κατρακυλήσει στους 3-5 βαθμούς. Με τον Σάκη Αρανούτογλου να προειδοποιεί για τα πρώτα χιόνια!

Μικρή πιθανότητα για τοπικές ασθενείς βροχές κυρίως σε περιοχές των Επτανήσων, στην Εύβοια, στα νότια της Χαλκιδικής και σε περιοχές της Κρήτης, ενώ στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται αραιές νεφώσεις αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας και ο καιρός θα είναι γενικά καλός.

Στην Αττική θα πρέπει να περιμένουμε λίγες νεφώσεις, αλλά και με μεγάλα ανοίγματα στον ουρανό. Η θερμοκρασία από 10-17 βαθμούς Κελσίου.

Για την περιοχή της Θεσσαλονίκης, θα πρέπει να περιμένουμε αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πυκνότερες αλλά και διαστήματα με ανοιχτό καιρό. Η θερμοκρασία από 8-15 βαθμούς Κελσίου.

«Πέρασε το κύμα κακοκαιρίας αλλά από την Τρίτη...» - Η πρόβλεψη του Κλέαρχου Μαρουσάκη για την εξέλιξη του καιρού (Video)

«Πέρασε αυτό το κύμα κακοκαιρίας, που πραγματικά δημιούργησε πολλά προβλήματα στην Κρήτη, θα πάμε με ήπιες καιρικές καταστάσεις μέχρι και την Κυριακή αλλά από την Τρίτη της ερχόμενης εβδομάδας θα έχουμε πάλι κρύο και κακοκαιρία», σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη.

Πιο αναλυτικά, για σήμερα Πέμπτη στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα προς τα νότια παράλια της Πελοποννήσου, αλλά και τη βόρεια Κρήτη αναμένουμε κατά διαστήματα τοπικές συννεφιές και δεν αποκλείεται οι συννεφιές αυτές να συνοδεύονται και από λίγες πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Ηλιοφάνεια στην υπόλοιπη χώρα. Με τον Τάσο Αρνιακό, επίσης να προειδοποιεί για τον καιρό των επόμενων ημερών.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον έμπειρο μετεωρολόγο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share