Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Με συμπτώματα κορωνοϊού ο Έλον Μασκ - Τι δείχνουν τα τεστ

Τι έγραψε στην ανάρτηση του στο twitter

13 Νοεμβρίου 2020 14:35
Με συμπτώματα κορωνοϊού ο Έλον Μασκ - Τι δείχνουν τα τεστ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Εξαιρετικά κίβδηλα» χαρακτήρισε ο ιδρυτής της Tesla Έλον Μασκ, σε ανάρτησή του στο Twitter, τα τεστ κορωνοϊού, σε μία ακόμη στα όρια της συνωμοσιολογίας τοποθέτησή του αναφορικά με τον ιό που έχει μολύνει περίπου 53 εκατομμύρια ανθρώπους ανά την υφήλιο

«Συμβαίνει κάτι εξαιρετικά κίβδηλο» έγραψε ο CEO του τεχνολογικού κολοσσού το βράδυ της Πέμπτης: «Σήμερα ελέγχθηκα τέσσερις φορές για covid. Δύο τεστ βγήκαν αρνητικά και δύο βγήκαν θετικά».

Απόφαση βόμβα στην Ελλάδα, κλείνουν όλα τα δημοτικά σχολεία λόγω της ραγδαίας έξαρσης του κορωνοϊού.

Ο δισεκατομμυριούχος διευκρίνισε ότι υποβλήθηκε σε μια σειρά από rapid τεστ αντιγόνων, τα οποία προσφέρουν αποτελέσματα μέσα σε 15 λεπτά και είναι φθηνότερα αλλά λιγότερα αξιόπιστα σε σχέση με τα τεστ PCR.

Ο επικεφαλής της Tesla βρίσκεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων του δεύτερου αυτού τεστ, το οποίο απαιτεί περισσότερο χρόνο.Ο 49χρονος Μασκ, έγραψε ότι εμφανίζει συμπτώματα ενός τυπικού κρυώματος, περιγράφοντάς το ως «τίποτα ασυνήθιστο μέχρι στιγμής».

Ο CEO έχει στο παρελθόν εμφανιστεί αρκετές φορές επικριτικός και καχύποπτος γύρω από την πανδημία, αμφισβητώντας την μεταδοτικότητα της ασθένειας και υποστηρίζοντας ότι τα ποσοστά θνησιμότητας είναι μεγαλοποιημένα.

Τον περασμένο Μάρτιο είχε προβλέψει ότι μέχρι τον Απρίλιο οι ΗΠΑ θα είχαν μηδενίσει τα νέα κρούσματα. Σήμερα περίπου 150.000 κρούσματα ανακοινώνονται καθημερινά στη χώρα.

Ο Μασκ έγραψε ότι τα τεστ αντιγόνων στα οποία υποβλήθηκε προέρχονται από την «BD», αναφερόμενος πιθανότατα στην Becton Dickinson. Η εταιρεία έλαβε επείγουσα έγκριση από τον FDA τον Ιούλιο.

Βρετανία: Νεκρός από κορωνοϊό ο "Αντεροβγάλτης του Γιόρκσαϊρ"

Στη Βρετανία κατλέηξε σε ηλικία 74 ετών το πρωί από κορωνοϊό «ο αντεροβγάλτης του Γιόρκσαϊρ» ο οποίος στη διάρκεια μιας πενταετίας δολοφόνησε με φρικτό τρόπο τουλάχιστον 13 γυναίκες στο Γιόρκσαϊρ και στη βορειοδυτική Αγγλία, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το δίκτυο Sky. Επίσης δείτε το ανατριχιαστικό μήνυμα ενός 28χρονου ασθενή από κορωνοϊό πριν πεθάνει.

Είχε συλληφθεί το 1981 και είχε ομολογήσει την ενοχή του για 13 ανθρωποκτονίες και επτά απόπειρες ανθρωποκτονίας και πέρασε την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή. Σύμφωνα με το BBC, ο Σάτκλιφ πέθανε στο νοσοκομείο, όπου λέγεται ότι είχε αρνηθεί να του χορηγηθεί θεραπεία κατά της Covid-19.

Ο Σάτκλιφ έπασχε από υποκείμενα νοσήματα όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Είχε καταδικαστεί το 1981 σε 20 φορές ισόβια και αργότερα είχε διαγνωστεί με παρανοϊκή σχιζοφρένεια, οπότε και πέρασε τρεις δεκαετίες στο Νοσοκομείο Μπρόουντμουρ πριν μεταφερθεί στη φυλακή Φράνκλαντ του Ντάραμ το 2016.

Το πρώτο του θύμα ήταν η 28χρονη Βίλμα Μακάν, μητέρα τεσσάρων παιδιών, στην οποία είχε επιτεθεί με ένα σφυρί και την είχε μαχαιρώσει 15 φορές, τον Οκτώβριο του 1975. Ανάμεσα στα θύματά του ήταν μια 16χρονη πωλήτρια σε κατάστημα, ενώ το νεότερο θύμα του, μια 14χρονη, την οποία ο Σάτκλιφ είχε χτυπήσει στο κεφάλι με σφυρί πέντε φορές, το 1975, επέζησε από την επίθεση.

Είχε σκορπίσει τον τρόμο στις πόλεις της βόρειας Αγγλίας, ενώ η αστυνομία είχε δεχτεί έντονη κριτική επειδή χρειάστηκε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα για να τον εντοπίσει. Ο Σάτκλιφ έγινε γνωστός ως "Ο Αντεροβγάλτης του Γιόρκσαϊρ" γιατί ακρωτηρίαζε τα πτώματα των θυμάτων του χρησιμοποιώντας ένα σφυρί, ένα κατσαβίδι και ένα μαχαίρι.

Πρώην οδηγός φορτηγού από το Μπράντφορντ, ο Σάτκλιφ λέγεται ότι θεωρούσε πως βρίσκεται σε «αποστολή από τον Θεό» για να δολοφονεί εκδιδόμενες γυναίκες, παρότι δεν ήταν όλα τα θύματά του εκδιδόμενες γυναίκες.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share