Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Αν δεν μειωθούν τα κρούσματα τότε...» - Δραματική προειδοποίηση από την Ματίνα Παγώνη

Έκρουσε τον κώδωνα κινδύνου

13 Νοεμβρίου 2020 11:33
«Αν δεν μειωθούν τα κρούσματα τότε...» - Δραματική προειδοποίηση από την Ματίνα Παγώνη
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη για την διασπορά του κορωνοϊού στην χώρα. Επίσης, πρωινή «βόμβα» έσκασε από τον Αθανάσιο Τσακρή, καθηγητή μικροβιολογίας, Διευθυντή εργαστηρίου μικροβιολογίας του ΕΚΠΑ.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, η κυρία Παγώνη τόνισε πως η κατάσταση με το lockdown είναι οριακή και ούτως ή άλλως θα επηρεάσει ψυχολογικά τον πληθυσμό. Είπε δε πως τα κρούσματα πρέπει να μειωθούν άμεσα.

«Εάν δεν πέσουν τα κρούσματα μετά το επόμενο Σαββατοκύριακο, τότε τα πράγματα είναι πιο σοβαρά από όσο μπορείτε να φανταστείτε», είπε και συνέχισε λέγοντας πως η μείωση πρέπει να έλθει γιατί «δεν είναι λύση ο εγκλεισμός, ούτε να παίρνει ο πληθυσμός αντικαταθλιπτικά για να αντιμετωπίσει τις συνέπειές του».

«Έφτασε η στιγμή της αλήθειας...» - Ανατριχιαστικό μήνυμα 28χρονου πριν πεθάνει από κορωνοϊό (Video)

28χρονος διαγνώστηκε με κορωνοϊό και πριν υποβληθεί σε τραχειακή διασωλήνωση άφησε ένα μήνυμα στους συγγενείς του. Ένα μήνυμα που δυστυχώς ήταν το τελευταίο του. Ενώ, πρωινή «βόμβα» έσκασε από τον Αθανάσιο Τσακρή, καθηγητή μικροβιολογίας, Διευθυντή εργαστηρίου μικροβιολογίας του ΕΚΠΑ για την χώρα μας!

«Έφτασε η στιγμή της αλήθειας. Θα κάνω μια τραχειακή διασωλήνωση, θέλω ό, τι κι αν συμβεί, όποιος και αν είναι ο χρόνος που μου δίνει ο Θεός, να με θυμάστε πάντα όπως ήμουν και όπως είμαι γιατί θα επιστρέψω σε λίγες μέρες. Θα τα πούμε, φίλοι μου. Αυτό δεν είναι αντίο. Είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω σε λίγες μέρες για να ανακάμψω και θα προχωρήσουμε... Σας αγαπώ είστε στην καρδιά μου» είπε μεταξύ άλλων ο 28χρονος νοσηλευτής.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

«Ο Αστερίξ μας προετοίμαζε για την έλευση του κορωνοϊού»! Το «τερμάτισε» ο Μητροπολίτης Μόρφου (Video)

Η πανδημία του κορωνοϊού που εδώ και μήνες «χτυπά» αλύπητα όλο τον πλανήτη, με αποτέλεσμα οι θεωρίες συνωμοσίας να δίνουν ρεσιτάλ. Μία από αυτές και η εξήγηση που έδωσε ο Μητροπολίτης Μόρφου, Νεόφυτος ο οποίος βρήκε έναν μοναδικό τρόπο για να συνδέσει τον κορωνοϊό με τον Αστερίξ. Ενώ, σε προηγούμενες δηλώσεις του είχε κατηγορήσει την αθεΐα, τα σαρκικά αμαρτήματα και τις εκτρώσεις για την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Δηλώνοντας ότι και ο ίδιος διάβαζε μικρός το εν λόγω κόμικ, έδειξε ένα τεύχος του 2017 στο οποίο πρωταγωνιστούσε ένας μασκοφόρος πρωταθλητής με το όνομα “κορωνοϊούς”.

“Για να δείτε πώς προετοιμάζουν τις μάζες για όλα αυτά που ζούμε τώρα” δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι το κόμικ αναφερόταν σε “μία αρρώστια, η οποία θα έρθει εις τους κατοίκους της Ρώμης, της Ρώμης της καημένης που δοκιμάστηκε περισσότερο απ’ όλους και τώρα πάλι επέστρεψε”.

Ο Μητροπολίτης Μόρφου περιγράφει τον χαρακτήρα του “κορωνοϊού” λέγοντας:

“Αφού τον γράφει με μία μάσκα να είναι πάνω σε ένα άρμα, λέει: Ιδού το φαβορί μας που έρχεται κατευθείαν από τη Ρώμη, ο πρωταθλητής με τις νίκες, ο αποκαλούμενος μασκοφόρος Ηνίοχος, ο μεγάλος Κορονοϊούς, και ο πιστός του ο Βακχύλους. Ακούτε; Το ’17 παρακαλώ. Μιλά για τον κορωνοϊό, ο οποίος έρχεται και θα βάλει σε όλους μάσκες. Και φωνάζει ο κόσμος όλος, αφού νικά ο κορωνοϊός… “Κορωνοϊούς, Κορωνοϊούς. Ακούτε;”.

“Πρέπει να έχουμε και λίγη υποψία, ότι κάποιοι εργάζονται για εμάς, χωρίς εμάς. Πριν από εμάς, για εμάς. Αυτό είναι μία απόδειξη ότι δεν είμαστε συνομωσιολόγοι” κατέληξε ο Μητροπολίτης.

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share