Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Ο Αστερίξ μας προετοίμαζε για την έλευση του κορωνοϊού»! Το «τερμάτισε» ο Μητροπολίτης Μόρφου (Video)

«Για να δείτε πώς προετοιμάζουν τις μάζες...»

13 Νοεμβρίου 2020 09:29
«Ο Αστερίξ μας προετοίμαζε για την έλευση του κορωνοϊού»! Το «τερμάτισε» ο Μητροπολίτης Μόρφου (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η πανδημία του κορωνοϊού που εδώ και μήνες «χτυπά» αλύπητα όλο τον πλανήτη, με αποτέλεσμα οι θεωρίες συνωμοσίας να δίνουν ρεσιτάλ. Μία από αυτές και η εξήγηση που έδωσε ο Μητροπολίτης Μόρφου, Νεόφυτος ο οποίος βρήκε έναν μοναδικό τρόπο για να συνδέσει τον κορωνοϊό με τον Αστερίξ. Ενώ, σε προηγούμενες δηλώσεις του είχε κατηγορήσει την αθεΐα, τα σαρκικά αμαρτήματα και τις εκτρώσεις για την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Δηλώνοντας ότι και ο ίδιος διάβαζε μικρός το εν λόγω κόμικ, έδειξε ένα τεύχος του 2017 στο οποίο πρωταγωνιστούσε ένας μασκοφόρος πρωταθλητής με το όνομα “κορωνοϊούς”.

“Για να δείτε πώς προετοιμάζουν τις μάζες για όλα αυτά που ζούμε τώρα” δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι το κόμικ αναφερόταν σε “μία αρρώστια, η οποία θα έρθει εις τους κατοίκους της Ρώμης, της Ρώμης της καημένης που δοκιμάστηκε περισσότερο απ’ όλους και τώρα πάλι επέστρεψε”.

Ο Μητροπολίτης Μόρφου περιγράφει τον χαρακτήρα του “κορωνοϊού” λέγοντας:

“Αφού τον γράφει με μία μάσκα να είναι πάνω σε ένα άρμα, λέει: Ιδού το φαβορί μας που έρχεται κατευθείαν από τη Ρώμη, ο πρωταθλητής με τις νίκες, ο αποκαλούμενος μασκοφόρος Ηνίοχος, ο μεγάλος Κορονοϊούς, και ο πιστός του ο Βακχύλους. Ακούτε; Το ’17 παρακαλώ. Μιλά για τον κορωνοϊό, ο οποίος έρχεται και θα βάλει σε όλους μάσκες. Και φωνάζει ο κόσμος όλος, αφού νικά ο κορωνοϊός… “Κορωνοϊούς, Κορωνοϊούς. Ακούτε;”.

“Πρέπει να έχουμε και λίγη υποψία, ότι κάποιοι εργάζονται για εμάς, χωρίς εμάς. Πριν από εμάς, για εμάς. Αυτό είναι μία απόδειξη ότι δεν είμαστε συνομωσιολόγοι” κατέληξε ο Μητροπολίτης.

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα:

"Οι ομοφυλόφιλοι έχουν μια συγκεκριμένη μυρωδιά, μια μπόχα...": Οι νέες δηλώσεις του Μητροπολίτης Μόρφου!(Video)

Οι «ομοφυλόφιλοι έχουν μία συγκεκριμένη μυρωδιά, μια μπόχα» ανέφερε σε ομιλία του ο μητροπολίτης Μόρφου, ο οποίος είχε προκαλέσει σάλο λέγοντας ότι αν μία έγκυος γυναίκα κάνει πρωκτικό σεξ και της αρέσει, τότε το παιδί της θα «βγει» ομοφυλόφιλο.

Ο μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος «ξαναχτύπησε» σε ομιλία του, λέγοντας:

«Έχω ένα παράδειγμα» είπε ο μητροπολίτης Μόρφου και συνέχισε: «Πήγε ένας ομοφυλόφιλος σε ένα άνθρωπο του Θεού και, όπως πέρασε από δίπλα του, ο μοναχός του είπε. ‘»Ε, νεαρέ, έλα να σου πω. Σταμάτα αυτό που κάνεις. Θα κολλήσεις καμιά αρρώστια. Πηγαίνεις με διάφορους και κάνεις κάποια πράγματα».

Ο νεαρός τον ρώτησε πώς το κατάλαβε. «Όπως πέρασες, βρωμούσες. Έβγαινε μια μπόχα, έχεις συγκεκριμένη μυρωδιά και το γνωρίζω» του είπε ο μοναχός». Με την προσευχή ο συγκεκριμένος ομοφυλόφιλος, σύμφωνα με τον μητροπολίτη Μόρφου, «θεραπεύτηκε. Δεν σας λέω παραμύθια, αυτοί είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας».

Το σχετικό απόσπασμα ανέβασε στο Facebook η κοινότητα της Accept-LGBTI Cyprus, σημειώνοντας πως τα λόγια του μητροπολίτη αποτελούν ξεκάθαρη ρητορική μίσους, αφού παρακινούν τους ανθρώπους να βλέπουν τους γκέι ως μιάσματα, μολυσμένους και επικίνδυνους για την κοινωνία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share