Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός: Μάχη με την ζωή του δίνει παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού

Ο πρώην παίκτης βρίσκεται διασωληνωμένος

12 Νοεμβρίου 2020 19:34
Κορωνοϊός: Μάχη με την ζωή του δίνει παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, της Κορίνθου και του ΟΦΗ, Ντάνουτ Λούπου, περνάει δύσκολα τις τελευταίες στιγμές διότι δίνει ακόμη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Επίσης θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής από τη Ρουμανία εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, έχοντας βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό. Πριν από τέσσερα χρόνια ο 53χρονος είχε καταφέρει να ξεγελάσει τον θάνατο, όταν εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρά πνευμονολογικά προβλήματα. Οι γιατροί ήταν απαισιόδοξοι, καθώς ο μανιώδης καπνιστής και είχε πέσει σε κώμα. Μάλιστα, ο ίδιος είχε δηλώσει πως δυσκολευόταν ακόμα και να περπατήσει.

Τότε είχε γίνει γνωστό πως λόγω του καπνίσματος, οι πνεύμονές του είχαν φτάσει σε σημείο να λειτουργούν σε ποσοστό μόλις 8%. Ωστόσο, στο τέλος κατάφερε να βγει νικητής. Ήξερε όμως ότι από εκείνη τη στιγμή και μετά έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός. Όμως, ο κορωνοϊός τον βρήκε και από την Τρίτη 10 Νοεμβρίου ο Λούπου είναι διασωληνωμένος σε νοσοκομείο του Βουκουρεστίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι γιατροί αποφεύγουν οποιαδήποτε εκτίμηση, λόγω του βεβαρημένου ιστορικού του, κάτι που φαντάζει λογικό.

Κορωνοϊός: Μεγαλώνει η λίστα των θανάτων - 26 νέοι νεκροί μέσα σε λίγες ώρες

Συνεχίζεται η τραγωδία στην Ελλάδα με τον κορωνοϊό όπου ανακοινώθηκαν ότι εικοσιέξι συμπολίτες μας που νοσηλεύονταν με κορωνοϊό κατέληξαν νεκροί από τον ιό σήμερα Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου. Επίσης στην εντατική βρίσκεται ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος λόγω κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα κατέληξαν:

  • Ένας 80χρονος, μια 75χρονη, μια 82χρονη και δύο ασθενείς 87 και 86 ετών που νοσηλεύονταν σε Ιπποκράτειο και ΑΧΕΠΑ,
  • 11 ακόμα ασθενείς σε νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας
  • Ένας 44χρονος στο Τζάνειο
  • Δύο θάνατοι δηλώθηκαν από στη Λάρισα
  • Ένας θάνατος ασθενούς στην Αλεξανδρούπολη
  • Μία 94χρονη και ένας 84χρονος κατέληξαν στο Κιλκίς
  • Τέσσερις ακόμη συμπολίτες μας στην Αττική, σε Ευαγγελισμό και Σωτηρία.

Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός»: Δεν υπάρχουν διασωληνωμένοι ασθενείς εκτός ΜΕΘ

Mε αφορμή δημοσιεύματα για δύο ασθενείς που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι εκτός Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στο Νοσοκομείο Κοργιαλένειο-Μπενάκειο ΕΕΣ, επισημαίνονται τα εξής:

·Άνδρας 44 ετών, με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο. Δεν είναι θετικός στον κορωνοϊό, το τεστ PCR του είναι αρνητικό!

·Άνδρας 66 ετών, με θετική PCR επιδεινώθηκε σήμερα τα πρωί, διασωληνώθηκε και διακομίστηκε άμεσα στη ΜΕΘ-COVID του Νοσοκομείου «Σωτηρία».

·Άνδρας 43 ετών, θετικός στον κορωνοϊό, με πολύ σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, διασωληνώθηκε σήμερα το πρωί. Γίνεται από τους ιατρούς του Νοσοκομείου εκτίμηση της κλινικής του κατάστασης, προκειμένου να διακομιστεί με ασφάλεια σε ΜΕΘ-COVID Νοσοκομείου της Αττικής.

·Περιστατικό με άνδρα 33 ετών διασωληνωμένο σε απλή κλίνη του Νοσοκομείου, δεν υπάρχει... Επίσης το "καμπανάκι" κρούει ο πρωθυπουργός για τις επόμενες 10 ημέρες, τις οποίες χαρακτηρίζει κρίσιμες.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share