Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θετικοί στον κορωνοϊό Μαρία Μπέη και Δημήτρης Μπέλλος

Παραμένουν σε καραντίνα

12 Νοεμβρίου 2020 12:09
Θετικοί στον κορωνοϊό Μαρία Μπέη και Δημήτρης Μπέλλος

Συναγερμός σήμανε στον Alpha και στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή "Happy Day" καθώς θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος. Ωστόσο, η πανδημία "χτυπά" αλύπητα τη χώρα μας με 14 θανάτους να καταγράφονται τις τελευταίες ώρες.

Mπορεί τις προηγούμενες μέρες οι δύο σεφ να μην εμφανίστηκαν στην εκπομπή, ωστόσο, το πρωί της Πέμπτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στον αέρα πως οι δυο τους βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και παραμένουν σε καραντίνα στο σπίτι τους μέχρι να αναρρώσουν πλήρως.

«Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος απουσιάζουν όλη την εβδομάδα. Δεν απουσιάζουν τυχαία, αλλά έχουν επιβεβαιωθεί ως θετικά κρούσματα κορωνοϊού. Η Μαρία και ο Δημήτρης έρχονται Δευτέρα με Πέμπτη στο Happy Day. Την Πέμπτη και την Παρασκευή βγήκαν να κάνουν τα τελευταία ψώνια που ήταν ανοικτή η αγορά. Η Μαρία άρχισε να μη νιώθει καλά την Κυριακή που ξύπνησε. Τη Δευτέρα το πρωί υπεβλήθησαν σε μοριακό τεστ, η Μαρία ήταν θετική. Ο Δημήτρης αρχικά δεν είχε τίποτα, αλλά προς Τετάρτη άρχιζε να εμφανίζει συμπτώματα. Θα μας τα πουν σε λίγο οι ίδιοι», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Αμέσως άρχισε η ιχνηλάτηση και όπως όλα δείχνουν τα δυο παιδιά κόλλησαν σε συνάντηση που είχαν με άνθρωπο που δε σχετίζεται με την εκπομπή.

Προειδοποίηση σοκ από τον Γώγο: «Κανείς να μην κυκλοφορεί έξω...» (Video)

Την ανάγκη να ληφθούν και άλλα μέτρα αν χρειαστεί στις περιοχές που καταγράφεται ιδιαίτερα υψηλός αριθμός κρουσμάτων κορωνοιού εξέφρασε ο καθηγητής Χαράλαμπος Γώγος.

«Κανείς να μην κυκλοφορεί έξω», είναι το μήνυμα του καθηγητή Χαράλαμπου Γώγου, για τις περιοχές της Ελλάδας με αυξημένο επιδημιολογικά φορτίο κορωνοϊού.

«Το lockdown να εφαρμοστεί σε μεγαλύτερη έκταση», συνέστησε μιλώντας στον ΣΚΑΙ. «Είμαστε στα όρια στη Θεσσαλονίκη, γι’ αυτό και υπάρχει κινητικότητα στη Βόρεια Ελλάδα για να ανοίξουμε κι άλλες ΜΕΘ», δήλωσε.

«Ελπίζουμε να μη φτάσουμε στα όρια του Μπέργκαμο», πρόσθεσε. Σύμφωνα με τον καθηγητή, η ανάπτυξη επιπρόσθετων χώρων ΜΕΘ, ακόμα και σε χώρους όπως το Βελλίδειο, είναι μια σωστή σκέψη, αλλά προς το παρόν δεν χρειάζεται.

«Σε μια κρίση πρέπει να είμαστε έτοιμοι», τόνισε σε κάθε περίπτωση, υπογραμμίζοντας πως το σημαντικό είναι ότι υπάρχουν διαθέσιμοι αναπνευστήρες.

Όπως επεσήμανε ο κ. Γώγος, υπάρχει πρόβλημα και στη Λάρισα όπου αυξάνονται τα κρούσματα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share