Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συναγερμός στο Περιστέρι: Ένοπλη ληστεία σε σπίτι - Με βαριοπούλα παραβίασαν το σπίτι

Το περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης

11 Νοεμβρίου 2020 08:35
Συναγερμός στο Περιστέρι: Ένοπλη ληστεία σε σπίτι - Με βαριοπούλα παραβίασαν το σπίτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα ξημερώματα της Τετάρτης 11 Νοεμβρίου σημειώθηκε ένα τρομακτικό περιστατικό στο Περιστέρι σε ένα σπίτι ζευγαριού στο οποίο ήρθαν αντιμέτωποι με δύο ληστές. Επίσης δείτε τα νέα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα.

Συγκεκριμένα οι κακοποιοί έφτασαν στο σημείο να παραβιάσουν με βαριοπούλα, σύμφωνα με όσα λένε οι ένοικοι, την πόρτα του διαμερίσματος και να απειλήσουν τους ιδιοκτήτες ζητώντας τους όσα χρήματα είχαν. Λίγο αργότερα, μάλιστα, τα θύματα υποστήριξαν στις Αρχές ότι οι δράστες κρατούσαν μακρύκανα όπλα που έμοιαζαν με καλάσνικοφ.

Οι δράστες κατάφεραν τελικά να πάρουν όσα χρήματα βρήκαν στο χρηματοκιβώτιο και να εξαφανιστούν. Τα θύματα θα δώσουν και πάλι κατάθεση σήμερα για να διευκρινιστούν ακριβώς τι βρίσκεται πίσω από τη ληστεία.

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: "Μπορεί να τον έμπλεξαν... δεν ξέρω..." - Συγκλονίζει η μητέρα του 16χρονου

Σε εκπομπή του Mega μίλησε το απόγευμα της Τρίτης η μητέρα του 16χρονου που κατηγορείται ότι ήταν το άτομο που σκότωσε με μαχαίρι την 50χρονη γυναίκα στην Αγία Βαρβάρα, ενώ αύριο αναμένεται η απολογία του 17χρονου.

Σύμφωνα με όσα είπε η γυναίκα που τον πήρε στα χέρια της ενώ ήταν 7 μηνών, «για μένα είναι δικό μου παιδί, είναι σαν να τον γέννησα. Δεν μπορώ να το πιστέψω».

«Μπορεί να είχε συμμετοχή εκεί, να τον έμπλεξαν, δεν ξέρω και γω πώς, αλλά το να σήκωσε μαχαίρι και να σκότωσε δεν το πιστεύω με τίποτα» συμπλήρωσε η μητέρα του 16χρονου.

Όπως σημείωσε, ο ανήλικος επέστρεψε στο σπίτι του στο Λουτράκι την Κυριακή και τη Δευτέρα τους γνωστοποίησε ότι είχε εμπλοκή στο συγκεκριμένο περιστατικό. «Πώς να αντιδράσει μια μάνα όταν ακούει κάτι τέτοιο» πρόσθεσε.

Για τα υπόλοιπα άτομα που εμπλέκονται στη δολοφονία, είπε ότι τα είχε δει δύο φορές, χωρίς να έχει καλή άποψη. «Κάτι στο βλέμμα τους φαινόταν πονηρό. Δεν μπορείς όμως να τα κατηγορήσεις γιατί είναι παιδιά» συμπλήρωσε.

Τέλος, όπως σημείωσε θα είναι δίπλα στο παιδί της, προκειμένου να το στηρίξει.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share