Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δημόσια έκκληση από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Lidl

Τι συνέβη; Η ανάρτηση που έβαλε τους πάντες σε σκέψεις!

10 Νοεμβρίου 2020 07:12
Δημόσια έκκληση από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Lidl
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια δημόσια ανακοίνωση/ έκκληση προχώρησε η αλυσίδα σούπερ μάρκετ, Lidl, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στην επίσημη σελίδα της στο Facebook.

Συγκεκριμένα, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα βίντεο, το οποίο καλεί τους πελάτες να τηρούν τα μέτρα, ώστε να προστατεύονται αλλά και να προστατεύουν τους γύρω τους. Όπως θα δείτε και μόνοι σας, στο βίντεο φαίνεται ένας "άνδρας" με το όνομα Λουκάς Lidlakis, ο οποίος επισκέπτεται ένα κατάστημα Lidl φορώντας τη μάσκα του.

Μάλιστα στη λεζάντα του βίντεο γράφουν: "Είμαστε όλοι μαζί! Aς τηρήσουμε τα μέτρα και ας προστατεύσουμε τόσο εμάς όσο και τους γύρω μας! #lidlhellas #staysafe". Ωστόσο, στο σημείο να σας υπενθυμίσουμε, ότι βρέθηκε κρούσμα σε κατάστημα Lidl.

Δείτε το βίντεο:

Lidl: Η φήμη έγινε είδηση - Έσκασε η ανακοίνωση!

Πιστή στο αναπτυξιακό της πλάνο η Lidl Ελλάς εγκαινίασε την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου το νέο της κατάστημα στα Κάτω Πετράλωνα, επί της λεωφόρου Πειραιώς 205-209 & Χαμοστέρνας, τηρουμένων όλων των κανόνων προστασίας για την ασφάλεια πελατών και εργαζομένων.

Το νέο κατάστημα αναπτύσσεται σε έναν υπερσύγχρονο χώρο πώλησης 1.297 τ.μ., διαθέτει 6 ταμεία και 91 θέσεις στάθμευσης σε 2 επίπεδα καθώς και σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων 2 θέσεων στο ισόγειο πάρκινγκ.

Με στόχο τη βέλτιστη πλοήγηση και την αναβάθμιση της αγοραστικής εμπειρίας, η πρόσβαση στο κατάστημα γίνεται με κυλιόμενες σκάλες, ενώ έχουν οριοθετηθεί θεματικά οι διαφορετικοί τομείς του καταστήματος και προσφέρονται ειδικά καρότσια αγορών για τα παιδιά.

Δίνοντας έμφαση στη "φρεσκάδα", η Lidl Ελλάς ενσωματώνει ολοένα και περισσότερα ελληνικά προϊόντα, εμπλουτίζοντας συνεχώς την γκάμα τόσο με προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας όσο και επώνυμα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επιλέξουν ανάμεσα σε αγαπημένες μάρκες και προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας αδιαπραγμάτευτης ποιότητας.

Με προσεκτικά επιλεγμένες συνεργασίες με Έλληνες παραγωγούς, με καθημερινή τροφοδοσία φρέσκων προϊόντων αλλά και με συνεχείς και αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, η εταιρία διασφαλίζει πέρα από τις χαμηλές τιμές, την υψηλή ποιότητα και φρεσκάδα των προϊόντων της.

Κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, εν μέσω πανδημίας, η Lidl Ελλάς βρίσκεται δίπλα στον Έλληνα καταναλωτή και τις ανάγκες του, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και στηρίζει την ελληνική οικονομία στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share