Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Είχε πεθάνει και συνέχισαν να τη μαχαιρώνουν…» - Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το φονικό

9 Νοεμβρίου 2020 22:39
«Είχε πεθάνει και συνέχισαν να τη μαχαιρώνουν…» - Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαριστικό είναι το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο οποίος τονίζει για το έγκλημα της Αγίας Βαρβάρας, τη στιγμή που ακόμη ένας ένοχος παραδόθηκε, ότι το θύμα είχε πεθάνει, αλλά οι θύτες συνέχισαν να τη μαχαιρώνουν.

«Οι κακώσεις στην τραχηλική χώρα προκάλεσαν τον θάνατό της. Εκκρεμούν οι τοξικολογικές εξετάσεις τις οποίες περιμένουμε αύριο (σ.σ. Τρίτη)», είπε στο protothema.gr ο Σωτήρης Μπουζιάνης, ξεκαθαρίζοντας πως η επίθεση που δέχτηκε η άτυχη γυναίκα δείχνει τη μανία με την οποία της επιτέθηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα φέρει και επτά αμυντικά τραύματα στα χέρια, καθώς προσπάθησε μάταια να σώσει τη ζωή της. Οι ίδιες πηγές τονίζουν πως οι δράστες συνέχιζαν να την μαχαιρώνουν ακόμη και μετά τον θάνατό της.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες για την άγρια δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα, καθώς τόσο η 15χρονη κόρη της όσο και ο 17χρονος φίλος της συνελήφθησαν και οδηγούνται στον εισαγγελέα μετα τα όσα αποκάλυψαν στους αστυνομικούς.

Όπως προέκυψε οι δύο ανηλικοί είχαν προσπαθήσει δύο φορές να δολοφονήσουν την άτυχη γυναίκα πριν τελικά να την σκοτώσουν με μαχαίρι το βράδυ της Παρασκευής.

Οι δύο τους, μάλιστα, κατονόμασαν στους αστυνομικούς έναν 16χρονο Έλληνα συνεργό τους ο οποίος, κατά την ομολογία τους, ήταν αυτός που σκότωσε την 50χρονη. Ο 16χρονος παραδόθηκε στην αστυνομία, αργά το απόγευμα της Δευτέρας.

Το χρονικό το άγριου εγκλήματος

Κατά πληροφορίες στην ομολογία τους οι ανήλικοι είπαν ότι αποφάσισαν να κάνουν τη δολοφονία πριν από έναν μήνα.

Αρχικά αγόρασαν χάπια, τα έριξαν στον καφέ της 50χρονης χωρίς όμως να ολοκληρωθούν τα άγρια σχέδιά τους. Η επόμενη απόπειρά τους έγινε με δηλητήριο και όταν απέτυχαν και με αυτον τον τρόπο δολοφονίας, το βράδυ της Παρασκευής φώναξαν τον 16χρονο φίλο τους.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η 15χρονη και ο 17χρονος έβαλαν τον 16χρονο στο σπίτι, ο 17χρονος ακινητοποίησε την 50χρονη ενώ κοιμόταν και ο 16χρονος την μαχαίρωσε. Η κοπέλα από την πλευρά της υποστήριξε ότι ήταν στο διπλανό δωμάτιο και δεν αντέδρασε καθόλου στη δολοφονία.

Μετά τη σφαγή, μάλιστα, η 15χρονη και ο Ρουμάνος άρπαξαν την κάρτα της μητέρας της και έκαναν αναλήψεις από διάφορα ATM.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο ανήλικοι που έχουν συλληφθεί είπαν ότι τα προβλήματα ξεκίνησαν τους τελευταίους έξι μήνες όταν η κοπέλα φιλοξένησε τον 17χρονο και η 50χρονη μητέρα αντιδρούσε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share