Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Τεράστια προσοχή για τον καιρό μέχρι…» - Καμπανάκι από τον Γιάννη Καλλιάνο

Αναλυτική πρόγνωση

9 Νοεμβρίου 2020 20:48
«Τεράστια προσοχή για τον καιρό μέχρι…» - Καμπανάκι από τον Γιάννη Καλλιάνο
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Τεράστια προσοχή ζητά για τον καιρό των επόμενων ημερών ο Γιάννης Καλλιάνος, με τον μετεωρολόγο του Mega να χτυπά το καμπανάκι, ειδικά για την Κρήτη, με τον Σάκη Αρναούτογλου να προχωρά επίσης σε έκτακτη προειδοποίηση.

«Τουλάχιστον σήμερα και αύριο θα έχουμε ισχυρές μπόρες, δυνατές βροχές και καταιγίδες, ίσως και χαλαζοπτώσεις, στα νότια νησιωτικά τμήματα, κυρίως στην περιοχή της Κρήτης, ίσως και στα νοτιότερα τμήματα των Δωδεκανήσων», σημείωσε ο Γιάννης Καλλιάνος.

«Στην περιοχή της Κρήτης χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί τα φαινόμενα θα έχουν και ένταση και ενδεχομένως και διάρκεια μέχρι και το βράδυ της Τρίτης – πρωί της Τετάρτης. Ίσως έχουμε τοπικές χαλαζοπτώσεις, και ίσως τα ισχυρά φαινόμενα να προκαλέσουν και πλημμυρικά φαινόμενα», συνέχισε ο ίδιος.

Στην Κρήτη παράλληλα με τις βροχές και τις ισχυρές καταιγίδες θα έχουμε και δυνατούς ανέμους που ίσως προκαλέσουν προβλήματα. Στην υπόλοιπη χώρα δεν θα καταλάβουμε απολύτως τίποτα», ανέφερε κλείνοντας ο Γιάννης Καλλιάνος.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Μεγάλη προσοχή σε αυτές τις περιοχές

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Ειδικότερα, επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Δευτέρα (09-11-2020) από αργά το απόγευμα, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται κατά τόπους από ισχυρούς ανέμους και πιθανώς χαλαζοπτώσεις.

Τις βραδινές ώρες τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν και τις νοτιότερες περιοχές των Δωδεκανήσων (κυρίως την Κάσο και την Κάρπαθο). Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης (11-11-2020).

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share