Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Εκτάκτως στο νοσοκομείο η Εύη Φραγκάκη

Τι συνέβη στην όμορφη δημοσιογράφο

9 Νοεμβρίου 2020 09:23
Εκτάκτως στο νοσοκομείο η Εύη Φραγκάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η όμορφη δημοσιογράφος η Εύη Φραγκάκη, μετά από φλεγμονή εξαιτίας του άγχους. Η γνωστή δημοσιογράφος έκανε την αποκάλυψη μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ωστόσο, η Εύη Φραγκάκη καθησύχασε του πάντες τονίζοντας ότι δεν έχει κορωνοϊό. Επίσης, η Γκέλυ Μαυροπούλου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που είχε μέσα στο σπίτι της.

«Ξέρετε τώρα… τα γνωστά, τα τετριμμένα, τα κλασικά: «την υγειά μας να ’χουμε, όλα τα άλλα γίνονται», «μη σε τρώει το άγχος», «τι ανάγκη έχεις εσύ» και εγώ θα προσθέσω με τη σειρά μου «δάσκαλε, που δίδασκες, και νόμο δεν εκράτεις».

Χρειάστηκε να νοσηλευτώ όχι για κάποιον από τους… διάσημους ιούς, αλλά για μια άσχετη και, κυρίως, απρόβλεπτη φλεγμονή. Την οποία, όπως ενημερώθηκα, εν ολίγοις προκάλεσε το άγχος μου και, ως παράλληλη δράση, και η ελαττωμένη προσοχή στην υγεία μου, στον εαυτό μου.

Χωρίς πολλά λόγια, λοιπόν, κατάλαβα περίτρανα τρεις αλήθειες:

  • το σώμα εισπράττει ό,τι νιώθει η ψυχή
  • όσο και αν πιέζουμε τους άλλους να αλλάξουν κάτι στραβό, πιέζεται μόνο ο εαυτός μας, οι άλλοι δεν πρόκειται να αλλάξουν το παραμικρό, αν δεν θέλουν εκείνοι. Νόμος.
  • αν δεν προσέχουμε εμείς εμάς, δε θα μας προσέξει κανένας πιο πολύ. Γι’ αυτό και για όλα τα παραπάνω, προσέχετε τον εαυτό σας, μαζί του θα ζείτε μια ζωή σίγουρα!

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Αχιλλέας Μπέος

Στο νοσοκομείο εισήχθη σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος μετά από πρόβλημα υγείας που παρουσίασε και παραμένει νοσηλευόμενος για περαιτέρω εξετάσεις. Επίσης, σε νοσοκομείο νοσηλεύεται από προχθές και η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη.

Το γεγονός γνωστοποίησε ο ίδιος ο κ. Μπέος, με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, στην οποία αναφέρει:

«Μια περιπέτεια της υγείας μου που χρήζει περαιτέρω εξετάσεων με υποχρεώνει από σήμερα να εισαχθώ και για τις επόμενες ημέρες να παραμείνω νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο του Βόλου, κατόπιν συστάσεως των γιατρών που με εξέτασαν.

Λόγω της συγκυρίας οφείλω να διευκρινίσω, και προς αποφυγή κάθε φημολογίας υποβολιμαίας ή μη, ότι υποβλήθηκα σε διάστημα μια εβδομάδας σε δύο τεστ για κορωνοϊό, που βγήκαν αρνητικά.

Ελπίζω η παραμονή μου να είναι σύντομη και σύντομα να επιστρέψω στα καθήκοντά μου. Για κάθε εξέλιξη της υγείας μου θα σας ενημερώνω, όπως εκτιμώ ότι έχω υποχρέωση απέναντί σας».

Στο νοσοκομείο ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στον Θάλαμο Υπερβαρικού Οξυγόνου, νοσηλεύεται ο Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς. ο οποίος πριν λίγες μέρες είχε αγωνιστεί στο Roland Garros. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λαμβάνει ιατρική φροντίδα για την αποκατάσταση τραβήγματος που υπέστη στον λαγονοψοΐτη μυ και είναι υπό την παρακολούθηση γιατρού στο Metropolitan Hospital.

Ο λαγονοψοΐτης μυς είναι ένας από τους σημαντικότερους μύες του σώματος και βρίσκεται στην περιοχή της λεκάνης και το τελικό τμήμα της σπονδυλικής στήλης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share