Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι - Υποψίες πως πρόκειται για την κόρη της 50χρονης

Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

8 Νοεμβρίου 2020 18:24
Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι - Υποψίες πως πρόκειται για την κόρη της 50χρονης

Μια 15χρονη και ο 17χρονος φίλος της προσήχθησαν ως ύποπτοι για τη δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα.

Οι ύποπτοι κοιμόντουσαν σε ένα εγκαταλειμένο αυτοκίνητο στην πόλη των Σερρών όταν τυχαία εντοπίστηκαν σε έλεγχους των αστυνομικών, στο πλαίσιο της τήρησης των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Κατά πληροφορίες, ταξίδεψαν στις Σέρρες με το ΚΤΕΛ, για να επισκεφτούν συγγενή του 17χρονου στο Σιδηρόκαστρο όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, ενώπιον των αστυνομικών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 15χρονη ίσως να είναι η κόρη της άτυχης 50χρονης.

Η στάση τους κρίθηκε ύποπτη και οι ανήλικοι οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών προκειμένου να γίνει και η απαιτούμενη εξακρίβωση στοιχείων.

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας

Η γυναίκα δολοφονήθηκε με ιδιαίτερα βάναυσο τρόπο λίγες ώρες πριν το lockdown. Ο δράστης ή οι δράστες την έδεσαν χειροπόδαρα και τη μαχαίρωσαν ενώ το σπίτι βρέθηκε ψαγμένο χωρίς μέχρι στιγμής να έχει διαπιστωθεί αν έχει αφαιρεθεί κάτι.

Η γυναίκα έμενε στο υπερυψωμένο ισόγειο της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στην Αγία Βαρβάρα με την 15χρονη κόρη της, η οποία στη συνέχεια εξαφανίστηκε και την αναζητούσαν οι αρχές.

Το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν συγγενικό πρόσωπο μπήκε στο διαμέρισμα της γυναικάς και ήρθε αντιμέτωπο με τη φρίκη.

Η 50χρονη μητέρα ήταν νεκρή στο πάτωμα του υπνοδωματίου, δεμένη χειροπόδαρα με υφασμάτινους ιμάντες και έφερε τραύματα από μαχαίρι.

Το σπίτι είχε ψαχτεί ενώ η πόρτα δεν έφερε ίχνη παραβίασης.

Φρικιαστικό έγκλημα: 39χρονος διαμέλισε δύο παιδιά

Σοκ προκάλεσε σε όλο το Μεξικό η είδηση του άγριου εγκλήματος δυο ανήλικων από έναν 39χρονο, με τις σορούς των δυο άτυχων παιδιών να εντοπίζονται από την αστυνομία από καθαρή τύχη. Επίσης, ένα άγριο έγκλημα έγινε στη Σκωτία με έναν 48χρονο να καίει ζωντανή την 47χρονη πρώην σύντροφό του.

Όπως αναφέρει η El Universal, οι σοροί των δυο παιδιών βρίσκονταν τεμαχισμένες σε πλαστικά κουτιά μεταφοράς, μέσα σε μαύρες σακούλες.

Ο δράστης, ένας 39χρονος, ονόματι Edgar Z, εντοπίστηκε από αστυνομικούς να κουβαλάει τα συγκεκριμένα κουτιά. Οι αστυνομικοί προσφέρθηκαν να τον βοηθήσουν και σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, ο δράστης άρχισε να συμπεριφέρεται με νευρικότητα.

Ένας από τους αστυνομικούς, είδε μέσα σε μια από τις τρεις σακούλες ένα κομμάτι κρέας το οποίο ήταν πάρα πολύ λευκό. Ο δράστης είπε πως απλά μετέφερε κοτόπουλα.

Ένα από τα κιβώτια έπεσε στο έδαφος και μέσα στη μια σακούλα βρισκόταν ένας ώμος, ένα αυτί και ένα πόδι! Ο άνδρας συνελήφθη αμέσως ενώ αναζητούνται οι αιτίες της άγριας δολοφονίας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share