Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στην Εύβοια: Φωτιά κοντά σε κατοικημένη περιοχή

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής

7 Νοεμβρίου 2020 14:46
Συναγερμός στην Εύβοια: Φωτιά κοντά σε κατοικημένη περιοχή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην Εύβοια ξέσπασε φωτιά πριν από λίγο και συγκεκριμένα στην περιοχή Βέλος. Επίσης χθες Παρασκευή 6 Νοεμβρίου. είχε εκδηλωθεί φωτιά στον Πειραιά.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα evima.gr, η φωτιά ξέσπασε σε σημείο μετά την εκκλησία της Αγίας Σοφίας και προκλήθηκε από καύση χόρτων. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής και η ομάδα διάσωσης Εύβοιας sar 312, καθώς η πυρκαγιά είναι κοντά σε κατοικημένη περιοχή.

Δείτε φωτογραφία από το σημείο που βρίσκεται η φωτιά:

Μεγάλη φωτιά στα Μέγαρα Αττικής

Φωτιά σε δασική έκταση ξέσπασε στην περιοχή Πευκενέα στα Μέγαρα Αττικής. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 12 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας και το ΜΕΤΠΕ. Επίσης, φωτιά ξέσπασε χθες στην περιοχή Προσήλι της Μάνδρας.

Φωτιά στην Κάρυστο

Φωτιά σε δασική έκταση ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης στον δήμο Καρύστου της Εύβοιας. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 14 πυροσβέστες με έξι οχήματα, τρία αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Επίσης, στη Σάμο μετά του τρομακτικούς σεισμούς, ξέσπασε φωτιά στο κέντρο υποδοχής προσφύγων και μεταναστών στις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας 2 Νοεμβρίου.

Φωτιά στη Ναύπακτο

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής (1/11) στην περιοχή του Πούντου στην Ναύπακτο. Η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε σημείο με καλαμιές κοντά στις εγκαταστάσεις του βιολογικού ο οποίος δεν κινδυνεύει.

Στο σημείο έσπευσαν 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Επίσης, φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εκδηλώθηκε σε τουριστικό σκάφος με τρεις επιβαίνοντες (δύο άνδρες, μια γυναίκα) στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Νάξου και Σχοινούσας.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Νεκρός 65χρονος στο Νέο Κόσμο

65χρονος άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στον Νέο Κόσμο, τα ξημερώματα της Τρίτης. Η Πυροσβεστική έλαβε κλήση για φωτιά σε ισόγειο διαμέρισμα και κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, εντόπισε νεκρό τον άνδρα.

Τραγωδία είχαμε και στους Αμπελόκηπους πριν λίγες μέρες με μια ηλικιωμένη γυναίκα να ανασύρεται μέσα από το φλεγόμενο διαμέρισμα της χωρίς τις αισθήσεις και όπως διαπιστώθηκε λίγο αργότερα είχε χάσει τη ζωή της.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share