Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στη Λάρισα: Έκρηξη φιάλης υγραερίου σε σπίτι

Μεγάλες οι ζημιές

7 Νοεμβρίου 2020 11:18
Συναγερμός στη Λάρισα: Έκρηξη φιάλης υγραερίου σε σπίτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πρωί του Σαββάτου σε περιοχή της συνοικίας Αβέρωφ, στη Λάρισα, έχει προκληθεί μεγάλη αναστάτωση αλλά και τρόμος όπου υπό άγνωστες συνθήκες μέχρι τώρα εξερράγη φιάλη υγραερίου. Σημειώνεται ότι πριν λίγες μέρες ένας κρατούμενος στη Λάρισα αυτοπυρπολήθηκε.

Σύμφωνα με το larissanet, το συμβάν έγινε περίπου στις 10.00 π.μ. επί της οδού Κολχίδος όταν από νεόδμητο σπίτι – στο οποίο δεν κατοικούσε κάποιος – ακούστηκε η έκρηξη. Στο σημείο βρέθηκε αμέσως η Πυροσβεστική με πέντε άνδρες και δύο οχήματα και έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες, καθώς αρχικά υπήρξε εστία φωτιάς, η οποία στη συνέχεια έσβησε.

Παράλληλα, κατέφθασε και η Αστυνομία για την περιφρούρηση του χώρου. Από το συμβάν έχουν προκληθεί σημαντικές ζημιές στην οικία

Δείτε εικόνες από το συμβάν:

Λάρισα: Νεκρή 20χρονη φοιτήτρια - Βρέθηκε απαγχονισμένη στο διαμέρισμα της

Ένα τραγικό γεγονός συγκλονίζει από αργά το βράδυ της Πέμπτης 30 Οκτωβρίου στη Λάρισα. Συγκεκριμένα φοιτήτρια ηλικίας 20 ετών, η οποία σπούδαζε σε Σχολή της πόλης, βρέθηκε απαγχονισμένη με αυτοσχέδιο βρόγχο στο διαμέρισμα που διέμενε. Παράλληλα στη Θεσπρωτία ένας 43χρονος κατέληξε νεκρός σε ένα παγκάκι στην κεντρική πλατεία του Δήμου ενώ περίμενε το ασθενοφόρο 45 λεπτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet.gr, οι γονείς της είχαν ανησυχήσει, καθώς δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της, και γι’ αυτόν τον λόγο ειδοποίησαν την Αστυνομία. Αμέσως οι αστυνομικοί έσπευσαν στο διαμέρισμα όπου διέμενε η κοπέλα, άνοιξαν την πόρτα και την βρήκαν νεκρή. Για το συμβάν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Φρίκη: 43χρονος βίαζε 11χρονη - Έμεινε έγκυος και πέθανε στη γέννα!

Μια τραγική ιστορία έρχεται από τη Βραζιλία, με ένα 11χρονο κορίτσι που ήταν 5 μηνών έγκυος να πεθαίνει στον πρόωρο τοκετό. Η 11χρονη Luana Costa ήταν θύμα βιασμού, πριν φύγει από τον κόσμο 4 μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού του 43χρονου θύτη. Επίσης, ένα άγριο έγκλημα έγινε στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ όπου μια 31χρονη σκότωσε τον 38χρονο σύντροφό της γιατί ήθελε να παντρευτεί τον... 55χρονο πατέρα της.

Ο Francinildo Moraes την κακοποιούσε από τα 9 της και συνέχιζε να τη βιάζει ακόμα και όταν η μικρή έμεινε έγκυος. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης την ανάγκαζε να ποζάρει δίπλα του σε φωτογραφίες, λες και ήταν κανονικό ζευγάρι και ζούσαν μια ευτυχισμένη ζωή.

Η Luana ήταν 5 μηνών έγκυος όταν μπήκε επειγόντως στο νοσοκομείο, όπου γέννησε πρόωρα και πέθανε 4 μέρες μετά, στις 27 Οκτωβρίου. Το έγκλημα έλαβε χώρα σε επαρχία της βόρειας Βραζιλίας, στην πολιτεία Παρά.

Οι συγγενείς της μικρής κατάλαβαν τη σεξουαλική κακοποίηση όταν είδαν τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης και την πήγαν σε γιατρό. Τότε μόνο η μικρή αποκάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε εδώ και τρία χρόνια.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share