Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θετική στον κορωνοϊό η Πηνελόπη Πλάκα

Ποια η κατάσταση της υγείας της

6 Νοεμβρίου 2020 21:03
Θετική στον κορωνοϊό η Πηνελόπη Πλάκα
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θετική στον κορωνοϊό διαγνώστηκε η Πηνελόπη Πλάκα, η οποία υποβλήθηκε στο τεστ ανίχνευσης που επιβεβαίωσε την ανησυχία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ηθοποιός είχε όλα τα σχετικά συμπτώματα- πυρετό, βήχα, πονόλαιμο, αίσθηση κόπωσης. Επίσης, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινιάς ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Τα γυρίσματα της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» αναμένεται να σταματήσουν για κάποιες μέρες ωστόσο αυτό δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στην καθημερινή προβολή της σειράς, καθώς έχουν ήδη γυριστεί πολλά από τα επόμενα επεισόδια.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ζευγάρι με την Πηνελόπη Πλάκα; Τα σενάρια χωρισμού που φούντωσαν τις φήμες

Μπορεί ο Σπύρος Παπαδόπουλος να είναι τρελά ερωτευμένος με την σύντροφό του, Νικολέτα Κατσαηλίδου, ωστόσο στο παρελθόν δημοσιεύματα τους ήθελαν να χωρίζουν!

Μάλιστα τότε τα σενάρια αυτά ήθελαν τον παρουσιαστή και ηθοποιό να είναι ζευγάρι με την Πηνελόπη Πλάκα! Μάλιστα το περίεργο της υπόθεσης είναι πως η Πλάκα με την Κατσαηλίδου είχαν αντιζηλεία για τον ίδιο άνδρα και στην σειρά του ΑΝΤ1 "Πέτα την Φριτέζα"!

Τότε πρόσωπο από το στενό φιλικό τους περιβάλλον είχε πει σε εφημερίδα για τον φημολογούμενο χωρισμό:

«Πρόκειται για γελοιότητες. Η Νικολέτα δεν παίζει στο θέατρο με τον Σπύρο μετά από επιλογή της να δοκιμαστεί σε μια υποσχόμενη παραγωγή που θα ανέβει πρώτα στη Θεσσαλονίκη και έπειτα στην Αθήνα. Το ότι δεν ήταν μαζί στο Κέντρο Αθηνών οφείλεται στο ότι ταξίδεψε στο Λονδίνο για να ενημερωθεί καλλιτεχνικά, πράγμα που δεν μπορούσε να κάνει πέρσι».

Επομένως τα όποια σενάρια ήθελαν τον Σπύρο Παπαδόπουλο ζευγάρι με την Πηνελόπη Πλάκα δεν είχαν βάση!

Πηνελόπη Πλάκα: Το δημόσιο μήνυμα για τα κιλά της!

Η ηθοποιός θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα στο Instagram


Μία φωτογραφία της με μαγιό και χωρίς Photoshop δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Πηνελόπη Πλάκα, θέλοντας να περάσει το δικό της μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους. Η ηθοποιός προτρέπει στους ανθρώπους που την ακολουθούν στα social media να αγαπήσουν τον εαυτό τους και στέλνει το δικό της μήνυμα κατά του body shaming.


Συγκεκριμένα έγραψε:

«Γιατί να σας πω την αλήθεια προτιμώ να τρώω ότι θέλω και να μπαίνω στο μίντιουμ, παρά να λιμοκτονώ ή να στερούμαι και να λέω ότι μπαίνω στο σμολ. Ε? (και εδώ ρουφάω την κοιλιά μου γιατί μπορώ)».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share