Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θυμάστε το συγκρότημα των Evanescense - Δεν θα πιστέψετε πως είναι σήμερα η τραγουδίστρια τους (βίντεο)

Μεγάλη αλλαγή

6 Νοεμβρίου 2020 15:11
Θυμάστε το συγκρότημα των Evanescense - Δεν θα πιστέψετε πως είναι σήμερα η τραγουδίστρια τους (βίντεο)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλοι θυμούνται το συγκρότημα Evanescense που είχαν κάνει τεράστια επιτυχία με το πρώτου τους άλμπουμ το "Fallen" το οποίο κυκλοφόρησε το 2003 και περιείχε τις πιο μεγάλες τους επιτυχίες το «Bring me to life» και «My Immortal».

Όμως αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι το πόσο έχουν αλλάξει και συγκεκριμένα η τραγουδίστρια του συγκροτήματος, η Amy Lee, μέσα σε 17 χρόνια. Επίσης δείτε πως είναι το ποπ συγκρότημα τα "Κακά κορίτσια" σήμερα.

Συγκεκριμένα η Amy Lee σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις και είναι αφιερωμένη στη μουσική. Αν και οι επόμενοι δίσκοι των Evanescence σίγουρα δε γνώρισαν τη δόξα του «Fallen», κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρων των φανατικών οπαδών τους.

Η Amy Lee σήμερα είναι 38 ετών και πρόσφατα έκανε μια σπάνια εμφάνιση στην αυστραλιανή τηλεόραση και την εκπομπή «Today show». Αυτό που σίγουρα κανείς μπορεί να πει με σιγουριά είναι ότι η μουσικός δεν έχει μεγαλώσει σχεδόν καθόλου από τη χρονιά που συστήθηκε στο παγκόσμιο κοινό.

«Όταν ηχογραφούσαμε το “Fallen” ήμουν 21 χρονών. Μόλις δυο χρόνια πριν είχα τελειώσει το σχολείο. Όταν είδαμε το βίντεο κλιπ μας στο MTV να παίζεται ξανά και ξανά και όχι μόνο μια φορά, καταλάβαμε ότι αυτό που ζούσαμε ήταν πραγματικότητα» είπε η Amy Lee στους παρουσιαστές της εκπομπής.

Η μπάντα δημιουργήθηκε το 1995 και είχε κυκλοφορήσει μερικά ανεξάρτητα άλμπουμ, πριν το Fallen, το 2003, το οποίο έμεινε σχεδόν ένα χρόνο στο Top 10 του Billboard και έγινε εφτά φορές πλατινένιο στις ΗΠΑ. Συνολικά, πουλήθηκαν 17 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Οι Evanescence μόλις κυκλοφόρησαν το single «Wasted On You» από το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ τους «The Bitter Truth».

Θυμάστε τη Νάνσυ από τις Hi-5; Δείτε πώς είναι σήμερα

Οι Hi-5 αποτέλεσαν ένα από τα λίγα γυναικεία συγκροτήματα που έλαβαν τη μεγαλύτερη αγάπη από το κοινό. Η Μάρλεν, η Φρόσω, η Ειρήνη, η Shaya και η Νάνσυ αγαπήθηκαν πολύ μέσα από τα τραγούδια τους. Πώς είναι όμως σήμερα οι τραγουδίστριες του συγκροτήματος;

Με μια φίλη από τα παλιά έκανε… reunion,η Shaya.

Η τραγουδίστρια συναντήθηκε, μετά από αρκετό καιρό, με τη Νάνσυ Στεργιοπούλου, με την οποία συνεργάστηκαν στις Hi-5, το πρώτο γυναικείο ελληνικό ποπ συγκρότημα που σημείωσε μεγάλη επιτυχία στις αρχές του 2000.

Τα πέντε κορίτσια που αναδείχθηκαν μέσα από το μουσικό διαγωνισμό «Popstars» του Mega, μέσα σε δύο χρόνια κυκλοφόρησαν ένα single και τρία ολοκληρωμένα albums, αφού πρώτα άλλαξαν ριζικά την εικόνα τους με τη βοήθεια έμπειρων μακιγιέρ, κομμωτών και στυλιστών. Η επιτυχία που είχαν στο ξεκίνημά τους στις νεαρές κυρίως ηλικίες ήταν πρωτόγνωρη, με αποτέλεσμα πολλοί να κάνουν λόγο για φαινόμενο, όχι τόσο καλλιτεχνικό, όσο τηλεοπτικό.

Το 2005, ωστόσο, διαλύθηκαν, με το κοινό να μη μαθαίνει ποτέ τον πραγματικό λόγο. Άλλοι έκαναν λόγο για «μετακόμιση» της δισκογραφικής τους εταιρείας στο εξωτερικό, ενώ κάποιοι άλλοι υποστήριξαν πως ο χρόνος τους απλά… έληξε.

Η καθεμία ακολούθησε τον δικό της δρόμο, με τις περισσότερες να φροντίζουν να μας ενημερώνουν για την καθημερινότητά τους σήμερα μέσα από τα social media. Η 19χρονη τότε Νάνσυ, ωστόσο, δεν έχει ούτε Facebook, αλλά ούτε και Instagram, καθώς προτιμά να απέχει τελείως από τα φώτα της δημοσιότητας.

Έτσι, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη όταν την είδαμε να ποζάρει δίπλα στη Shaya.

Όπως θα διαπιστώσεις, η 36χρονη σήμερα γυναίκα παραμένει εξίσου όμορφη και γοητευτική με τότε που την πρωτογνωρίσαμε. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη θεαματική αλλαγή που βλέπουμε, δείτε εδώ πώς είναι σήμερα ο Βασίλης από τα Μαύρα Μεσάνυχτα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share