Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Έκτακτα δρομολόγια για Αθήνα - Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο

Αναλυτικά τα δρομολόγια

6 Νοεμβρίου 2020 13:41
ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Έκτακτα δρομολόγια για Αθήνα - Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ μέσα από ανακοίνωση της αναφέρει ότι λόγω εξαιρετικά αυξημένης ζήτησης και για την αποφυγή συγχρωτισμού στις αμαξοστοιχίες της θα πραγματοποιήσει εκτάκτως όλα τα δρομολόγια Intercity στον άξονα, Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα, αύριο Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020 και Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020. Επίσης υπενθυμίζεται ότι από αύριο δεν θα ισχύει η απαγόρευση της κυκλοφορίας του lockdown.

Όσοι επιβάτες έχουν δικαίωμα μετακίνησης από νομό σε νομό - βάσει των κανόνων που ισχύουν - μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πέντε αμαξοστοιχίες ανά κατεύθυνση, από σήμερα Παρασκευή και για το Σαββατοκύριακο, τηρώντας πάντα τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Θυμίζουμε ότι, η χρήση μάσκας κατά την διάρκεια του ταξιδιού είναι υποχρεωτική, χωρίς εξαιρέσεις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.trainose.gr.

Στο "κόκκινο" η Αράχωβα - Το 80% έφτασε η πληρότητα

Αύριο Σάββατο 7 Νοέμβρη όπως είναι πλέον γνωστό η χώρα μπαίνει σε καθεστώς νέου lockdown λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού αλλά κάποιοι από ότι φαίνεται προσπαθούν να γλιτώσουν από όλο αυτό. Επίσης δείτε τι θα ισχύει για το lockdown από αύριο σε όλη τη χώρα.

Συγκεκριμένα κάποιοι προσπαθούν να περάσουν ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο στην Αράχωβα και σε άλλους κοντινούς προορισμούς, με την πληρότητα των κρατήσεων μάλιστα να θυμίζει Χριστούγεννα, καθώς αγγίζει το 80%.

Όπως ανέφερε ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του OPEN TV, είναι αρκετός ο κόσμος που αποφάσισε να ταξιδέψει στην Αράχωβα από σήμερα, Παρασκευή, που επιτρέπονται οι μετακινήσεις εκτός νομού και να επιστρέψει την Κυριακή, παρά το lockdown που θα είναι σε ισχύ, αφού προβλέπεται η επιστροφή στον τόπο μόνιμης κατοικίας.

Ωστόσο, ανώτατη κυβερνητική πηγή ανέφερε στο OPEN TV πως όσοι φύγουν για τριήμερο, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, θα αντιμετωπίσουν ζήτημα με την επιστροφή τους στα διόδια.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share