Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

13033: Λειτουργεί από το τώρα το SMS για τις μετακινήσεις (Video)

Ποιες μετακινήσεις θα επιτρέπονται; Αναλυτικά η διαδικασία

5 Νοεμβρίου 2020 10:01
13033: Λειτουργεί από το τώρα το SMS για τις μετακινήσεις (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το γενικό lockdown, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πρόκειται να κάνει τις επίσημες ανακοινώσεις σε λίγη ώρα.

Ενώ, σε λειτουργία βρίσκεται από τώρα το 13033 για τις μετακινήσεις με SMS, όπως αποκάλυψε η εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα.

Ποιες μετακινήσεις θα επιτρέπονται και τι SMS θα στέλνουμε στο 13033

Κορωνοϊός: «Είναι ένα πράγμα που σε τρώει από μέσα» - Η συγκλονιστική περιγραφή ασθενούς (Video)

Ο κ. Γιάννης Πιτσιώρας, ασθενής ο οποίος νόσησε από κορωνοϊό περιέγραψε την εμπειρία του μιλώντας στο Open και τη Φαίη Μαυραγάνη: «Είναι ένα πράγμα που σε τρώει από μέσα». Με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σήμερα στις 12 το μεσημέρι να ανακοινώνει νέο καθολικό lockdown στη χώρα, μετά την ανεξέλεγκτη πορεία του ιού.

Όσον αφορά εκείνους που υποβαθμίζουν τη σημασία του ιού ο κ. Πιτσιώρας σημείωσε: «Όποιος “πυροβολεί” αυτή τη διαδικασία δεν ξέρει τι του γίνεται. Ο ιός είναι περίεργος, επιτίθεται στο αναπνευστικό. Ανέπτυξα πνευμονία και έχω τεράστια εξάντληση. Δεν ξέρω πως το κόλλησα, ύπουλο πράγμα. Έστω και μια μικρή στιγμή απροσεξίας μπορεί να σε οδηγήσει εδώ που βρέθηκα. Είναι ένα πράγμα που σε τρώει από μέσα». «Δεν υπάρχει πιο αδυσώπητη ισότητα από τον μακρύ βραδινό ήχο των αναπνευστήρων στις κλινικές», ανέφερε ο κ. Πιτσιώρας τονίζοντας ότι δεν είναι μια γρίπη ο κορωνοϊός.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share