Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Οι βροχές σκεπάζουν την χώρα μέχρι…» - Καμπανάκι από τον Γιάννη Καλλιάνο

Αναλυτική πρόγνωση

4 Νοεμβρίου 2020 22:06
«Οι βροχές σκεπάζουν την χώρα μέχρι…» - Καμπανάκι από τον Γιάννη Καλλιάνο
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Καμπανάκι για τον καιρό χτυπά ο Γιάννης Καλλιάνος, με τον μετεωρολόγο του Mega να αναφέρει για την Πέμπτη (5/11) πως οι συνθήκες θα παραμείνουν άστατες για άλλη μια μέρα, με τις βροχές να «σκεπάζουν» την χώρα μέχρι το Σάββατο (7/11), αν και ο Σάκης Αρναούτογλου βλέπει θλιβερές συνθήκες για παραπάνω μέρες.

Σε τμήματα της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας από νωρίς το πρωί της Πέμπτης, στη Θεσσαλία, την Ήπειρο, στα δυτικότερα τμήματα της Στερεάς Ελλάδος, στις δυτικότερες περιοχές της Πελοποννήσου, αλλά και σε τμήματα των Επτανήσων αναμένονται βροχοπτώσεις τοπικού χαρακτήρα που δεν θα προβληματίσουν. Βροχές ασθενούς ως μέτριας έντασης αναμένονται και σε περιοχές της Εύβοιας και τις Σποράδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 16-24 βαθμούς Κελσίου σε όλη τη χώρα. Στο πεδίο των ανέμων, ανατολικοί άνεμοι ως 4-5 μποφόρ στο Ιόνιο, βοριάδες στο Αιγαίο 5-7 μποφόρ.

Για την περιοχή της Αττικής αναμένονται νεφώσεις, με μικρή πιθανότητα βροχής αργά το βράδυ. Η θερμοκρασία από 12-19 βαθμούς Κελσίου. Στην Θεσσαλονίκη, νωρίς το πρωί θα έχουμε βροχές οι οποίες θα υποχωρήσουν σταδιακά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-16 βαθμούς Κελσίου.

Βαρυχειμωνιά με χιόνια και στην Αθήνα; Τα Μερομήνια μίλησαν για τα Χριστούγεννα!

Το 2020 θα μας αποχαιρετίσει απ΄ότι φαίνεται, δημιουργώντας ακόμα ένα… πρόβλημα που θα “κληροδοτήσει” και στο 2021, τον βαρύ χειμώνα!

Έτσι τουλάχιστον λένε μέχρι στιγμής οι προγνώσεις για τη χώρα μας καθώς βγήκαν τα Μερομήνια 2020-2021. Πώς θα εξελιχθεί λοιπόν ο καιρός; Διαβάστε αναλυτικά την συνέχεια στο Travelstyle.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share