Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πέθανε ο Κώστας Καυκάς

Θρήνος...

4 Νοεμβρίου 2020 13:24
Πέθανε ο Κώστας Καυκάς
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δεν τα κατάφερε ο 30χρονος Κώστας Καυκάς και άφησε την τελευταία του πνοή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών. Επίσης, θρήνος επικρατεί στην ελληνική showbiz μετά τον χαμό γνωστού τραγουδιστή!

Ο 30χρονος είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά όταν η μηχανή που οδηγούσε χτύπησε σε κολώνα τα ξημερώματα του Σαββάτου 24 Οκτωβρίου στην οδό Αντωνίου Πετραλιά στην Αμαλιάδα. Στο ίδιο τροχαίο είχε σκοτωθεί και η 23χρονη συνεπιβάτης και ξαδέρφη του Αλίκη Καυκά.

Η κατάστασή του όλες αυτές τις ημέρες ήταν κρίσιμη και έδινε καθημερινά μάχη για να κρατηθείσ τη ζωή. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Η κηδεία του έγινε στις 11 το πρωί της Τετάρτης στον Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου Αμαλιάδας.

Πέθανε ο ηθοποιός Χριστόφορος Καζαντζίδης

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 84 ετών άφησε σήμερα ο ηθοποιός Χριστόφορος Καζαντζίδης έπειτα από μάχη με τον καρκίνο. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή με ανάρτηση στο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας. Επίσης, θρήνος επικρατεί και στον επιχειρηματικό κόσμο μετά τον χαμό γνωστού Έλληνα επιχειρηματία.

Δείτε την ανάρτηση του:

Πέθανε ο Πέτρος Κουναλάκης

Θρήνος ξέσπασε μετά την τραγική είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου, οικονομολόγου και πολιτικού Πέτρος Κουναλάκη σε ηλικία 83 ετών, ενώ εχθές την τελευταία του πνοή άφησε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κατσίμης.

Ο Πέτρος Κουναλάκης υπήρξε μέλος της ΕΔΑ και του ΚΚΕ απο το 1959, στην διάρκεια της δικτατορίας εργάσθηκε στη Γερμανία και αργότερα εγκαταστάθηκε στο Παρίσι ως υπεύθυνος του Πατριωτικού Μετώπου Δυτικής Ευρώπης.

Στη διάσπαση του 1968 εντάχθηκε στο ΚΚΕ Εσωτερικού και στην συνέχεια ήταν στέλεχος της ΕΑΡ και του Συνασπισμού, από τον οποίο παραιτήθηκε το 2003, διαφωνώντας με τις θέσεις του έναντι του ΠΑΣΟΚ και της συνεργασίας των κεντροαριστερών δυνάμεων, που ο ίδιος υποστήριζε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση για το θάνατό του

«Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο Πέτρος Κουναλάκης, ένας άνθρωπος που τον χαρακτήριζαν η ανιδιοτελής μαχητικότητα, η συντροφικότητα και οι θεωρητικές αναζητήσεις» αναφέρει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου για το θάνατο του πρώην βουλευτή του Συνασπισμού.

«Στα νεανικά του χρόνια υπήρξε μέλος της ΕΔΑ και του ΚΚΕ και συμμετείχε στον αντιδικτατορικό αγώνα ως υπεύθυνος του Πατριωτικού Μετώπου Δυτικής Ευρώπης. Ο Πέτρος Κουναλάκης υπήρξε, επίσης, στέλεχος του ΚΚΕ Εσωτερικού και βουλευτής του Συνασπισμού» προσθέτει και καταλήγει: «Από την πρώτη στιγμή έδωσε τη μάχη για την ανανέωση της αριστεράς με τόλμη και γενναιότητα στην πολιτική του σκέψη, ενώ πίστευε στην συνεργασία και συνεννόηση των προοδευτικών δυνάμεων. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share