Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός: Στους 669 οι νεκροί στην Ελλάδα - 4 θάνατοι σε λίγες ώρες

Μεγαλώνει η μακάβρια λίστα των θυμάτων

4 Νοεμβρίου 2020 10:13
Κορωνοϊός: Στους 669 οι νεκροί στην Ελλάδα - 4 θάνατοι σε λίγες ώρες
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τέσσερις ακόμα συμπολίτες μας έχασαν σήμερα τη μάχη με τον κορωνοϊό, αυξάνοντας των συνολικό αριθμό των νεκρών στους 669. Παράλληλα, για το νέο αρνητικό ρεκόρ των 2.166 κρουσμάτων και τα μέτρα που πρέπει να παρθούν μίλησε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος, τονίζοντας πως πρέπει να παρθούν γρήγορα αποφάσεις για lockdown είπε ο κ. Βατόπουλος.

Κατέληξαν ένας 89χρονος ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, ένας 92χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν με υποκείμενα νοσήματα στο ΑΧΕΠΑ, ένας 60χρονος με υποκείμενα νοσήματα στο «Σωτηρία» και ένας 87χρονος με υποκείμενα νοσήματα που ήταν διασωληνωμένος σε ΜΕΘ στο νοσοκομείο Πατρών.

"Αδερφέ ίσως να μη σε ξαναδώ..." - Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση του αδερφού του 54χρονου που "έφυγε" από κορωνοϊό

Όσο και αν περιμένει πίσω από την μπαλκονόπορτα, τα βήματα του Χαράλαμπου, του αδερφού του, δε θα ξανακουστούν. Ο κ. Γιάννης Αμαραντίδης, μίλησε σε εκπομπή του Mega με σπαρακτικά λόγια για τον χαμό του αδελφού του που τον πήρε μακριά ο κορωνοϊός. Ωστόσο, τα κρούσματα στη χώρα μας για ακόμη μια ημέρα ξεπέρασαν τις 2.000.

Η μόνη του παρηγοριά πλέον είναι οι φωτογραφίες δύο παιδιών που μεγάλωσαν μαζί…

«Μέσα σε 3 ήμερες γέμισε, σε 4,5 έφυγε από εδώ, σε 11,5 τον χάσαμε», ανέφερε για την πορεία της υγείας του αδερφού του.

Όλα ξεκίνησαν με συμπτώματα που δεν θύμιζαν κορωνοϊό, σε έναν υγιή άνθρωπο. «Δεν ήταν άρρωστος πότε, έδινε αίμα. Δεν είχε συμπτώματα, πόναγε η πλάτη του».

Όπως είπε ο κ. Αμαραντίδης από μία επίσκεψη στο νοσοκομέιο που αποκάλυψε τον εφιάλτη. Ο Μπάμπης, όπως έλεγαν τον αδερφό του, είχε κορωνοϊό. Η οικογένεια έμενε αναγκαστικά στην Καστοριά σε καραντίνα, ο ασθενής πήγε με το ασθενοφόρο μόνος του και έφυγε μόνος του.

«Τρομερό συναίσθημα, και για αυτό εκνευρίζομαι από τους άθλιους που λένε πως δεν υπάρχει κορωνοϊός», λέει ο αδερφός του.

Με αυτό τον αποχαιρετισμό στην μνήμη του αδελφού του, θα στείλει το δικό του μήνυμα για να μην περάσουν και άλλες οικογένειες όσα πέρασε η δική του.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share