Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

Το βίντεο που έχει συγκινήσει όλο το διαδίκτυο - Ελέφαντες κάνουν κηδεία στο μικρό ελεφαντάκι τους

Απίστευτο

4 Νοεμβρίου 2020 09:00
Το βίντεο που έχει συγκινήσει όλο το διαδίκτυο - Ελέφαντες κάνουν κηδεία στο μικρό ελεφαντάκι τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο twitter ο Parveen Kaswan, ένας δασονόμος της αρμόδιας υπηρεσίας της Ινδίας ανέβασε ένα συγκινητικό βίντεο στο οποίο αποδεικνύει μέσα σε λίγα λεπτά πως οι ελέφαντες είναι πλάσματα εξαιρετικής ευφυΐας και ευαισθησίας.

Στο βίντεο, που έχει γίνει viral, φαίνεται ένας ελέφαντας να διασχίζει το δρόμο μεταφέροντας με την προβοσκίδα του το νεκρό μωρό του. Ενώ σε ένα άλλο βίντεο ένα μωρό ελέφαντας δεν έχει προβοσκίδα και ανησυχούν μήπως το χτύπησε κάποιος λαθροκυνηγός ή κάποιο άγριο ζώο.

Συγκεκριμένα κάποια στιγμή αφήνει το μωρό κάτω και φαίνεται σαν να περιμένει τους υπόλοιπους ελέφαντες του κοπαδιού να φτάσουν, ενώ τον παρακολουθεί μια ομάδα ανθρώπων από απόσταση. Λίγο αργότερα από το δάσος ξεπροβάλλουν κι άλλοι ενήλικοι ελέφαντες πραγματοποιώντας μια ιεροτελεστία που μοιάζει με την ανθρώπινη κηδεία.

Ένα βίντεο κάνει το γύρο του κόσμου όπου ένας ελέφαντας κουβαλάει το νεκρό μωρό του.

«Αυτό θα σας συγκινήσει. Κηδεία από ελέφαντες που θρηνούν, μεταφέροντας το νεκρό σώμα ενός μωρού. Η οικογένεια απλώς δε θέλει να αφήσει το μωρό», γράφει ο Parveen Kaswan κάτω από το βίντεο. Σύμφωνα με το περιοδικό Smithsonian, οι ελέφαντες πενθούν τους νεκρούς τους και τιμούν τις σορούς τους.

Υπάρχουν βίντεο που τους δείχνουν να περικυκλώνουν το νεκρό μέλος της αγέλης και στη συνέχεια να το μυρίζουν και το ακουμπούν με την προβοσκίδα τους.

Δείτε το βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου και συγκινεί:

Μανιασμένος ελέφαντας όρμηξε σε λιοντάρια που κατασπάραζαν βουβάλι! (Video)

Το γεύμα της προσπάθησε να κάνει μια αγέλη από λιοντάρια, καθώς όρμησε σε βουβάλι. Όμως το «τσιμπούσι» δεν πήγε και τόσο καλά, γιατί ένας μανιασμένος ελέφαντας εμφανίστηκε σαν σωτήρας και τα έδιωξε. Επίσης, δείτε την επική τιτανομαχία ανάμεσα σε ένα λιοντάρι και ένα γορίλα.

Δείτε το βίντεο:

Κυνηγοί σκότωσαν λιοντάρι όταν όμως έβγαζαν φωτογραφίες... έτρεχαν να σωθούν (Video)

Για μία κυνηγό και τον οδηγό της, τα πράγματα πήραν μία παράξενη τροπή. Δεν είχαν ιδέα πως το λιοντάρι που σκότωσαν είχε και βοήθεια. Προσπαθούσαν να βγάλουν φωτογραφίες από το «κατόρθωμά» τους, όταν βλέπουν κάτι να τους πλησιάζει από πίσω. Επίσης, δείτε ένα σοκαριστικό βίντεο που δείχνει θηλυκά λιοντάρια να χώνουν τα δόντια τους στο δέρμα του λιονταριού και να ξεσκίζουν το τρίχωμά του.

Ανατριχιαστική στιγμή:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share