Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νεκρός ο Νότης Λαλαίτης - Σοκ στην ελληνική showbiz!

Τεράστια απώλεια!

4 Νοεμβρίου 2020 08:20
Νεκρός ο Νότης Λαλαίτης - Σοκ στην ελληνική showbiz!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έφυγε από τη ζωή ο Νότης Λαλαίτης που συμμετείχε στους θρυλικούς “Idols”.

Να θυμίσουμε ότι μέλος του συγκροτήματος αυτού υπήρξε και ο Ντέμης Ρούσσος. Μεγάλες επιτυχίες των “Idols”ήταν τα τραγούδια «Τρικυμία στην καρδιά μου» και «Σου ‘δωσα την αγάπη μου».

Την ίδια ώρα θλίψη προκαλεί και ο θάνατος ενός ακόμα Έλληνα ηθοποιού!

Δείτε την ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα.

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε διάσημος ηθοποιός

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά την τραγική είδηση του θανάτου του διάσημου ηθοποιού Τζον Σέσιονς σε ηλικία 67 ετών, ενώ δύο ημέρες πριν έφυγε από τη ζωή ο Σον Κόνερι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ίδιος πέθανε στο σπίτι του στο νότιο Λονδίνο στις 2 Νοεμβρίου, από καρδιακή κατάσταση.

Ήταν γνωστός ως πανελίστας στην τηλεοπτική κωμωδία ''Whose Line Is Anyway;'', της δεκαετίας του 1980 και του 1990, και εμφανίστηκε επίσης στο ''QI and Have I Got News for You''.

Τηλεοπτικά συμμετείχε επίσης στο ''Stella Street'' και ''Just William''. Πρωταγωνίστησε επίσης σε ταινίες όπως ο Χένρι Β.

Ο επίσημος λογαριασμός Twitter QI αποτίει φόρο τιμής, λέγοντας: «Η απίστευτη εξυπνάδα και η εγκυκλοπαιδική του γνώση έπαιξε τεράστιο ρόλο στην ιστορία της εκπομπής και όλοι στο QI λυπόμαστε βαθιά για την είδηση του θανάτου του».

Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας Ντάνι Μπέικερ τον χαρακτήρισε ως μία «καταπληκτική παρέα και ένα αληθινό ταλέντο».

Ο ηθοποιός Πιπ Σόου και ο συγγραφέας Ρόμπερτ Γουέμπ και οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς Μαριέλα Φορστραπ και Σαμίρα Άχμεντ έγραψαν για εκείνον:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share