Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κορωνοϊός: Στους 15 οι νέοι θάνατοι το τελευταίο 24ωρο

664 συνολικά οι νεκροί

3 Νοεμβρίου 2020 22:54
Κορωνοϊός: Στους 15 οι νέοι θάνατοι το τελευταίο 24ωρο

Στους 15 ανήλθαν οι νέοι θάνατοι από κορωνοϊό που καταγράφηκαν σήμερα στη χώρα μας, ενώ τις 2.000 ξεπέρασαν τα κρούσματα.

Ειδικότερα, κατέληξαν μια 79χρονη και μια 82χρονη που νοσηλεύονταν στο Παπανικολάου, ένας 73χρονος που νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο και μία 92χρονη που νοσηλευόταν στην Αλεξανδρούπολη από τις 24 Οκτωβρίου. Στη λίστα των θυμάτων του κορωνοϊού προστέθηκε ένας 73χρονος που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Σωτηρία, που είχε κάνει εισαγωγή στις 26 Οκτωβρίου και ένας άνδρας 78 ετών, που κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής. Επίσης, στο Αττικό εξέπνευσε μία γυναίκα 71 ετών. Όλοι τους έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα. Επίσης, στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών κατέληξε ένας 75χρονος.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών κατέληξε επίσης ένας άνδρας 92 ετών, τρόφιμος του γηροκομείου Ιωαννίνων, που νοσηλευόταν σε απλή κλίνη.

Επίσης, πριν λίγο έγινε γνωστό ότι χθες, στις 15:30 κατέληξε γυναίκα 73 ετών με υποκείμενα νοσήματα, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ενώ το βράδυ στην Έδεσσα απεβίωσε μία 89χρονη χωρίς υποκείμενα νοσήματα. Ακόμη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου κατέληξε 79χρονη και αυτή με υποκείμενα νοσήματα, ενώ στο ίδιο νοσοκομείο κατέληξε 65χρονος επίσης με υποκείμενο νόσημα.

Στο ΑΧΕΠΑ κατεληξε στις 18:30 το απόγευμα 56χρονος με σοβαρό υποκείμενο νόσημα.

Αργά το βράδυ ανακοινώθηκε ο θάνατος 89χρονης, με υποκείμενα νοσήματα, στο ΑΧΕΠΑ.

Πλέον, ο συνολικός αριθμός των νεκρών από κορωνοϊό στη χώρα μας ανέρχεται στους 664.

Κορωνοϊός: Διασωληνώθηκε 42χρονος στα Χανιά

«Mάχη» με το νέο κορωνοϊό που αντιμετωπίζει ένας 42χρονος στα Χανιά, δίνει το ιατρικό δυναμικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Covid-19 του Νοσοκομείου Χανίων. Ωστόσο, τα κρούσματα για ακόμη μια ημέρα ξεπέρασαν τις 2.000.

Ο 42χρονος ο οποίος είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό τις προηγούμενες ημέρες και νοσηλευόταν στην κλινική Covid-19, την προηγούμενη Παρασκευή παρουσίασε πνευμονία και εισήχθη στην ΜΕΘ.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του καθώς παρουσίαζε πολύ χαμηλά επίπεδα οξυγόνου.

Πρόκειται για τον δεύτερο ασθενή με Covid-19 που νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε ΜΕΘ στην Κρήτη, μετά από έναν 65χρονο στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

Επίσης, στην Νομάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου νοσηλεύεται ένας 81χρονος χωρίς να έχει διασωληνωθεί.

Σε ό,τι αφορά στις κλινικές Covid-19 , νοσηλεύονται, ένας ασθενής στο Βενιζέλειο, έξι στο ΠΑΓΝΗ, ένας στο νοσοκομείο Ιεράπετρας και ένας στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share